Username *
Password *
Remember Me

Frajerice su ovaj tjedan izabrale tetovaže s logom kuće Chanel i novu jesensku kolekciju Harley Davidson koja donosi odlične kožne jakne i casual majice. Kao suprotnost, tu je jedan romantičan prijedlog: tenisice za mamu i kćer u rozim tonovima!

NO TOFU Jamie Nelson chanel 12s 770x1020

Estonka Enly Tammela glumi u foto-priči za No Tofu Magazine: zabavne crtarije vizažiste Michaela Anthonyja igraju se pojmom današnje opsjednutosti brendovima. Prekrižili su minimalizam i diskreciju. Modna urednica Anna Katsanis pritom se inspirirala šezdesetima, frizure i slaganje perika potpisuje Linh Nguyen.

NO-TOFU-Jamie-Nelson-chanel-12a-620x821Čak su i nokti tetovirani

 

 

harley2

Harley Davidson cure vole motore, voze se na njima i trebaju im neki dobri kožni komadi koji će zadovoljiti njihove želje i pozdrave. Ženska kolekcija nudi novi izgled sa zadržanim prepoznatljivim Harley detaljima, a uključuje jakne, topove, majice i šalove s detaljima čipke te asocira na avanturu koju pruža vožnja.

harley1

 

Mass Le Coq Sportif 62900 kn

Barbie roza za mamu i kćer? Može! Naći ćete ovakve tenisice u Mass dućanu, pod imenom Le Coq Sportif (gore) i u Planet Obući (dolje).

planet obucatenisice 21900 kn

  

planet obuca zute 17900 knI u tonovima sunca! @ Planet Obuća