Username *
Password *
Remember Me

Iako trendovi svako malo mijenjaju smjer i ritam, neke stvari ostaju stabilne: bussiness stil je među onim konvencionalnijima. No, usprkos brojnim pravilima minimalizma i skromnosti u detaljima, kreativna je igra itekako moguća i dobrodošla. Najpopularniji je takozvani smart bussiness stil koji je posljednjih sezona sve popularniji: nije toliko uštogljen već je pod utjecajem nekih urbanih stilova...

 Canali FW15 kolekcija image 1 cr
Canali


Kreće nova poslovna sezona i nabavka ako ne novih odijela i sakoa, onda detalja poput svilenih marama, cipela, salonki... Donosimo neke od ideja koje su kreirali brendovi Joop!, Strellson, Paul Smith, Canali i Church's (Heraldi for men) te Högl Shoe Fashion. Boje su izuzetno elegantne, a tiču se jesenske palete s naglaskom na zelenu, plavu, ljubičastu. Poželjne su kombinacije raznih tonova, slojevitost i najfinije tkanine koje definiraju klasiku.

 

 Canali FW15 kolekcija image 2 cr cr
Canali


Kolekciju švicarskog brenda Strellson karakteriziraju duge i proširene jakne, prenaglašeni puloveri, velike sportske majice te casual pletiva koja prate uske i loose fit krojeve traperica i hlača, a dominiraju prirodne tkanina koje se često miješaju s finom životinjskom dlakom.

-
Besprijekorno umijeće krojenja, prepoznatljivi geometrijski obrasci, upotreba vune i kašmira, samo su neke od ključnih odrednica Paul Smith apparel kolekcije, dok cipelama i torbama prevladavaju krzneni detalji, što potvrđuje kako je britanski vitez mode i ovaj put u potpunosti ispunio očekivanja svojih kupaca te pri tome održao principe koje vjerno slijedi već 50 godina – objavila je kuća Paul Smith.

 Smart Reduction 1 Fullsize A4 300dpi


Dok švicarski Joop! inspiraciju za novu kolekciju pronalazi u modernim, urbanim gradovima te dinamičnom tempu života, talijanski majstori krojači brenda Canali promatraju Milano 50-ih godina prošlog stoljeća kao bazu moderno odjevenog muškarca. Milano - grad pun optimizma i dinamičnog života u kojem nove građevine izrastaju gotovo svaki dan, okružujući velebne zidove palača. To je grad stila: besprijekorno odjeveni muškarci u crop jaknama i hlačama sa zavrnutim nogavicama.

 

Hogl 1.099 kn

Högl Shoe FashionStručnjaci za ženske cipele u Högl Shoe Fashionu posegnuli su za elementima muške mode jer androgene teme nastavljaju svoju dominaciju i u nadolazećoj sezoni. - Niske čizmice, koledžice, mokasine te popularni stilovi chelsea i monks dobili su novu dimnziju elegancije pa izlaze iz okvira androgenosti i mogu se uspješno kombinirati i s romantičnom, ženstvenom odjećom – objavio je Högl Shoe Fashion. - Kada su materijali u pitanju, središnju ulogu ima vrhunska koža kojoj posebna obrada daje neodoljivi sjaj, a dio kolekcije izrađen je u lakiranoj koži koja naglašava eleganciju i ženstvenost. Naravno, ultimativna udobnost je prioritet od kojeg Högl ne odustaje u svojoj tradiciji proizvodnje ženske obuće dugoj već 80 godina - .

 

 

Hogl 1.199 kn

Högl Shoe Fashion

 

Joop FW15 kolekcija image 1
Joop!

 

Joop FW15 kolekcija image 2
Joop!

 

Joop FW15 kolekcija image 3
Joop!

Paul Smith FW15 kolekcija image 1

Paul Smith

Paul Smith FW15 kolekcija image 2

Paul Smith

 

Smart Reduction 2 Fullsize A4 300dpi

Strellson Premium FW15 kolekcija image 1 cr

Strellson Premium