Username *
Password *
Remember Me

Od glave do pete opremaju slavni modni brendovi pripadnice ljepšeg spola: kod nas su stigle super-chic tenisice Premiata, Palmers donosi najlakše grudnjake ikad s inovacijom Air-bra, dok slavni brend cipela Ara predlaže odlične jesenske čizmice i torbe s resicama za sve generacije!

PREMIATA 7

Ponuda Fashion&Friends storeova bogatija je za kolekciju tenisica premium modnog branda  Premiata. Brend Premiata osnovan je 1995. godine, a karakterizira ga inovativni miks visokokvalitetnih materijala, ručne izrade i kreativnog dizajna - s prepoznatljivim printom na potplatu – rezultira originalnim tenisicama. O kultnom statusu Premiate svjedoče i ekskluzivna prodajna mjesta poput Barney'sa u New Yorku, pariških L'Eclaireura i Le Bon Marchéa, milanskog La Rinascentea, honkonškog Lane Crawforda.

03 Palmers Light Magic HW15

Palmersov Air Bra spoj je lakoće nošenja i tehnološki naprednih materijala čija su ključna obilježja fleksibilnost, zadržavanje oblika i ugodne mekane kukice za zatvaranje. Zatvaranjem samo jedne kukice dobiva se posebno dubok dekolte, dok se zatvaranjem druge kukice postiže push-up efekt. Nova kreacija dolazi u dvije varijante, svijetloj i tamnoj.

 

IMAGE02 ara aw 15 16

U novoj Arinoj kampanji za jesen/zimu 2015-2016 glavnu ulogu imaju mama i kćer, čime žele poručiti da u njihovom asortimanu obuću za sebe mogu pronaći žene svih generacija. Posebnost ovih modela obuće jest da se proizvode u engleskim brojevima koji su podijeljeni u 13 brojeva i polu-brojeva. Obuća je izrađena u različitim širinama - regularnoj (F ili G) te u komfornoj širini (H i K). Širina obuće označena oznakama od H do K omogućuje malo više komfora stopalima koja s godinama ipak trebaju malo više prostora. Nova kolekcija nudi tri skupine modela: Trend, Timeless te Classic, istovremeno zadovoljavajući uvjete kvalitete, udobnosti i funkcionalnosti.

Torbe 162011450 419 kn crTorbe 162011550 579 kn cr

 

04 Palmers Moonshine HW15
Palmers

PREMIATA 5

PREMIATA 6