Username *
Password *
Remember Me

Jesen je u znaku glamurozne varijante sive boje: Clarins donosi predivne palete Pretty Day & Night, YSL Beauté također naglašava ljepotu i predlaže kolekciju pod imenom Pretty Metal, dok Bobbi Brown ima nove Greige teksture posvećene tamnim egzotičnim tonovima.

pretty metal YSL beaute44 cr

YSL Beauté Pretty Metal Fall 2015 ima bazu u metalik pigmentima te je inspiriranim zakovicama na crnoj podlozi... - Ona je vječita buntovnica i zna što želi. Slobodna je duha, ženstvena rokerica – istaknuo je autor kolekcije o ženi koja će obožavati Pretty Metal, vizažist Lloyd Simmonds. Boje su prave jesenske, uz romantičan dodir blistavih šljokica, sve skupa djeluje moćno – prava je to večernja šminka! Ipak, neke su stvari odlične za dan, kao na primjer Gloss Volupté sjajila.

pretty metal YSL beaute2

pretty metal YSL beaute

pretty metal YSL beaute5


Clarins ima novu make-up kolekciju za jesen 2015, pod nazivom Pretty Day & Night. Kolekcija se sastoji od 2 limitirane palete sjenila sa po 5 nijansi za dnevni ili noćni look, 3 nijanse olovaka za obrve sa četkicom za oblikovanje, 2 nove nijanse cream-to-powder sjenila za oči, 2 nove nijanse ruža Prodige.

Clarins Pretty Day and Night Fall 2015 Collection2

 


Inspiraciju za kreiranje ove kolekcije Bobbi Brown je pronašla prilikom adaptacije svoga doma miješajući sive (grey) i bež (beige) nijanse na zidovima, a samo ime je kombinacija tih dviju riječi. Lice kolekcije je prelijepa Kate Upton, muza ovog slavnog beauty brenda.

Greige Kolekcija

 

Bobbi Brown Greige fall 2015 makeup collection3

  

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location