Username *
Password *
Remember Me

Bečki dućan slavnog brenda Swarovski danas je doslovno zabljesnuo u Gaultierovim kreacijama: francuski je dizajner skombinirao sjaj kristala i vrhunske mode i predstavio svoju viziju karakteristično teatralnog glamura. Sjajne kamenčiće ne treba posebno predstavljati, a bome ni autora čiji je rad već niz desetljeća poznat po buntovnom i inovativnom dizajnu, pa je ova suradnja uistinu pun pogodak.

JEAN PAUL GAULTIER BEC12

 

Očiti su specifični tattoo motivi slavnog autora: njegovi omiljeni dizajn predstavlja fantastične slikarije, prepoznatljive diljem svijeta. Sada je Jean Paul Galutier svoje omiljene kreacije posuo kristalima i osmislio 3D uzorak. Njemu paše ovaj izričaj jer predanost detaljima, promišljenost i vrhunska izrada karakteristike su kojih se ne odriče, a pritom ostaje vjeran svom imidžu koji je uvijek snažan i glasan. Pa tko ne bi poželio jaknu iz pera Jeana Paula Gaultiera optočenu Swarovski ukrasima? Ove će instalacije odjeće i pokrivala za glavu zasigurno privući mnogo pažnje – osim u Beču, ovo uređenje doživjet će i dućan u Innsbrucku.

Foto: image.net

 

GALUTIER SWAROVSKI1JEAN PAUL GAULTIER BEC1JEAN PAUL GAULTIER BEC2JEAN PAUL GAULTIER BEC11JEAN PAUL GAULTIER BEC3JEAN PAUL GAULTIER BEC4JEAN PAUL GAULTIER BEC14JEAN PAUL GAULTIER BEC22JEAN PAUL GAULTIER BEC47SWAROVSKI GAULTIER 55

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location