Gaultierove Swarovski instalacije

  Bečki dućan slavnog brenda Swarovski danas je doslovno zabljesnuo u Gaultierovim kreacijama: francuski je dizajner skombinirao sjaj kristala i vrhunske mode i predstavio svoju viziju karakteristično teatralnog glamura. Sjajne kamenčiće ne treba posebno predstavljati, a bome ni autora čiji je rad već niz desetljeća poznat po buntovnom i inovativnom dizajnu, pa je ova suradnja uistinu pun pogodak.

  JEAN PAUL GAULTIER BEC12

   

  Očiti su specifični tattoo motivi slavnog autora: njegovi omiljeni dizajn predstavlja fantastične slikarije, prepoznatljive diljem svijeta. Sada je Jean Paul Galutier svoje omiljene kreacije posuo kristalima i osmislio 3D uzorak. Njemu paše ovaj izričaj jer predanost detaljima, promišljenost i vrhunska izrada karakteristike su kojih se ne odriče, a pritom ostaje vjeran svom imidžu koji je uvijek snažan i glasan. Pa tko ne bi poželio jaknu iz pera Jeana Paula Gaultiera optočenu Swarovski ukrasima? Ove će instalacije odjeće i pokrivala za glavu zasigurno privući mnogo pažnje – osim u Beču, ovo uređenje doživjet će i dućan u Innsbrucku.

  Foto: image.net

   

  GALUTIER SWAROVSKI1JEAN PAUL GAULTIER BEC1JEAN PAUL GAULTIER BEC2JEAN PAUL GAULTIER BEC11JEAN PAUL GAULTIER BEC3JEAN PAUL GAULTIER BEC4JEAN PAUL GAULTIER BEC14JEAN PAUL GAULTIER BEC22JEAN PAUL GAULTIER BEC47SWAROVSKI GAULTIER 55