Women's Week / Anne, Mia, Nataša…

  Anne Hathaway u novom hitu Pripravnik, gdje glumi s legendom Robertom De Nirom, utjelovljuje glavnu urednicu modnog magazina, naša manekenka Mia Maretić iz agencije Talia Model pobijedila je na The Look Of The Year u Taromini, a izložbu Zlatana Vehabovića Temelji u blatu, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, posjetile su Danijela Trbović i Nataša Janjić. Ovaj tjedan najavljena je i nova Nike kolekcija za žene – stvari za vježbanje sve su ljepše, jesenski hit je cvjetni uzorak!

  PRIP4

  U filmu Vrag Nosi Pradu Anne Hathaway glumila je asistenticu, dok u Pripravniku ona je glavna urednica: na projekciju CineLady vas poziva Blitz CineStar, u četvrtak 24. rujna 2015, u svim njihovim kinima – povedite svoje prijateljice i dobro se zabavite. Očekuju vas i brojni Nivea pokloni! Svoju CineLady ulaznicu možete kupiti u pretprodaji već od danas.

  Pripravnik plakat cr

  Anne Hathaway se nalazi u ulozi glavne urednice modnog časopisa te zapošljava pripravnika, ali znatno starijeg od sebe: sedamdesetogodišnjeg Bena Whittakera glumi oskarovac Robert De Niro koji želi nešto promijeniti u svom monotonom životu. Kako bi se uključio u društvo i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa.

  MIA2

  U galeriji Velvet medijima je predstavljena Mia Maretić iz agencije Talia Model, koja je na ovogodišnjem izboru za The Look Of The Year pobjedila i još jednom pokazala kako naše djevojke i dalje nižu uspjehe na tom prestižnom izboru i to sve pod vodstvom modne agentice Tihane Harapin Zalepugin. The Look Of The Year je jedno od najvažnijih modnih natjecanja u svijetu, a njegov cilj je odabir i lansiranje modela na svjetsku modnu scenu. Natjecanje svake godine privlači sve više djevojaka, a u njegovoj prvoj fazi sudjeluje oko 200 djevojaka iz više od 40 zemalja.


  Daniela Trbovic i Natasa Janjic
  Prva samostalna izložba Zlatana Vehabovića Temelji u blatu, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, okupila mnoge ljubitelje umjetnosti, ali i osobe iz javnog i društvenog života koje su s oduševljenjem prolazili kroz postav izložbe ovog mladog i uspješnog slikara. Na otvorenju su bile i Danijela Trbović i Nataša Janjić - jedna u crnom, druga u bijelom.

  IMGP7662IMGP7665

  Zlatan Vehabović (1982, Banja Luka) diplomirao je slikarstvo pri Akademiji likovnih umjetnosti, gdje mu je dodijeljena mu je nagrada za najbolji diplomski rad 2006. godine. Sljedeće godine upisuje doktorski studij na istoj instituciji. Dosad je u Hrvatskoj izlagao na desetak samostalnih izložbi, te je sudjelovao na preko 40 grupnih izložbi Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Italiji, Danskoj i SAD-u. Izdvojene recentne izložbe: Gray Would be the Color, If I Had a Heart u Galeriji Marc Straus (New York, 2015), Svako drvo stoji i misli u Galeriji Galženica (Velika Gorica, 2015), Prokleta posada u Kući Lauba (Zagreb, 2014), T-HT @ MSU.HR u Muzeju suvremene umjetnosti (Zagreb, 2013), Like it! u Muzeju Essl (Klosterneuburg, 2013), Zauvijek ću te pamtiti u Galeriji Kranjčar (Zagreb, 2011).

  NIKE2

  Volimo vježbati! Krećite se u atraktivnim tajicama s potpisom Nike, predlaže slavna kompanija čiji su se dizajneri još jednom potrudili da osmisle zgodne komade za teretanu, dvoranu i boravak u prirodi!