Username *
Password *
Remember Me

Naši su rukometaši održali trening na Bundeku, Dudley O’Shaughnessy i Hao Yun Xiang, odjeveni u novu kolekciju Balmain x H&M, spustili su se u njujoršku podzemnu, a model za Bershkinu novu sezonu popeo se na krov. Ovaj tjedan frajeri se javljaju sa svih strana: uživaju u sportskim i fashion momentima.

RUKOMETASI


Uoči Svjetskog dana srca koji se obilježava 29.9. profesionalni sportaši su se uz vježbanje s poznatom instruktoricom pilatesa Asjom Petersen uvjerili u važnost uzimanja prirodnog magnezija: na Bundeku je održana radionica na kojoj je poznata pilates trenerica Asja Petersen predstavila novi program vježbi i upozorila na važnost uzimanja prirodnog magnezija kod profesionalnih sportaša i rekreativaca.

LUKA STEPANCIC

Njeni posebni gosti bili su izbornik hrvatske rukometne reprezentacije izbornik Slavko Goluža i trener Željko Babić, rukometaši Prvog Plinarskog društva Zagreb, vaterpolist Fran Paškvalin, gimnastičar Marijo Možnik, veslač Damir Martin te tenisač Mario Draganja.

 

Balmain-HM-Campaign-800x525

Dudley O’Shaughnessy i Hao Yun Xiang nose odlične sakoe, a slične komade odjenule su i njihove suputnice Gigi Hadid, Jourdan Dunn i Kendall Jenner za novu Balmain x H&M kampanju. S modelima se u podzemnoj provozao fotograf Mario Sorrenti i njegov tim. Kolekcija u dućane stiže početkom studenog 2015.

 

Bershka-Fall-2015-Mens-Fashions-010-960x1237

Balmainovi momci nose crno-bijelo, baš kao i Bershka model. Nova je kolekcija bazirana na minimalističkim, klasičnim komadima koji se lako kombiniraju – od kaputa i traperica preko kariranih vesti i košulja do hoodica u sivim i plavim tonovima.