Username *
Password *
Remember Me

Put je sve više blijeda, ljetna boja se isprala pa je vrijeme za novu, malo žešću: crvene i ružičaste tonove sjajila i ruževa, najbolje prijateljice naše ljepote, isprobale su prošli tjedan glumica Vanda Winter i voditeljica Ivana Mišerić, na otvorenju novog Giorgio Armani Beauty pulta u Douglasu u zagrebačkom Arena Centru. Slične vijesti, jednako neodoljive, donosi nam Guerlain: u Bloom of Roses kolekciji ističu se divni ruževi za usne, puni aktivnih sastojaka za njegu i izuzetan pigment.

IMGP0191

Vanda Winter i Ivana Mišerić isprobavaju novu kolekciju Giorgio Armani Ectasy Lacquer (259 kn) sjajila za usne. Odabrale su omiljene nijanse i svojem izgledu priuštile dozu ženstvenosti i elegancije...

IMGP0376

Kolekcija nudi dvanaest nijansi s blistavim efektima. Sastav: voda, bojila, glicerin, žarki pigmenti i sastojci koji daju biserni sjaj. Etil-celuloza, iznimno otporan polimer, pomaže očuvati boju stvaranjem fleksibilnog, sjajnog i ugodnog sloja.

IMGP0064
Ivana Mišerić

 

 

KissKiss Lip Balm i ruževi u Gerlainu ove su jeseni u znaku ružinih boja. Uz aktivne sastojke za njegu i postojani pigment, Bloom of Roses nudi nijanse od svijetlo ružičaste preko crvene pa sve to tamnijih tonova. Lice kolekcije je njihova ikona Natalia Vodianova. (cijena: 279 kn)

FALL COLLECTION CMYK 2

 

 

GUERLAIN1GUERLAIN2guerlain

KissKiss baume4 R373 FB Q2 crKissKiss baume5 R329 FB Q2 crKissKiss baume6 R371 FB Q4V2 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location