Username *
Password *
Remember Me

Jedna od novijih londonskih modnih nada predstavit će se na skorašnjem Zagreb fashion weeku (10. do 13. 5., Hypo centar).

Hermione de Paula gotovo da je postala asocijacija na cvjetni uzorak, i to ne bilo kakav – njezin izričaj, istesan na poznatoj britanskoj školi Central Saint Martins, luckasto je psihodeličan. Njezine ružice odbacile su romantiku i okrenule se energičnoj apstrakciji, koja na lepršavim toaletama izgleda totalno moderno, novo i „fresh“.

Nakon školovanja iskustvo je zaradila u slavnim kućama Alexander McQueen, John Galliano i Giles Deacon, te 2008. godine osnovala vlastitu modnu marku. U međuvremenu je radila i za poznatog dizajnera cipela Nicolasa Kirkwooda.

Na tjednu mode u Zagrebu vidjet ćemo njezinu jesensku kolekciju 2012 / 13 koja nosi ime ‘Marguerite’s Menagerie’. Priča je to o djevojci koja dopušta cvijeću i kukcima da je omotaju i borave na njezinu tijelu: Hermionu su upravo takve scene inspirirale za kreacije koje uistinu izgledaju kao da se fauna spetljala s florom.

Njezin šareni print potpis uključuje i majmune, leteće ribe, egzotične ptice, perje, kukce…

hermione 12

hermione 15
hermione 13hermione 14  hermione 16 hermione 17 hermione 18 hermione 19 hermione 20 hermione 21 hermione 22 hermione 23 hermione 24 hermione 25

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location