Username *
Password *
Remember Me

Chanel Makeup Studio ovih je dana objavio dostupnost nove limitirane kolekcije L'Intemporel de Chanel isključivo u Martimexu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, MAC je najavio je suradnju s izuzetnim dizajnerom Zacom Posenom, a YSL Beaute donosi savjete vizažiste Lloyda Simmondsa za rokerski smokey.  Obrve su najbolji okvir zavodljivog pogleda, a sjenilo za njihovo oblikovanje predlaže - Bipa. Sve skupa ovaj je tjedan zaokružio 2-u-1 Labello Care & Colour, popularni lip-balm koji ima tri nove hidratantne nijanse i odličan je kao podrška snažno našminkanim očima.

chanel les intemporels

Kolekcija L'Intemporel de Chanel sastoji se od palete sjenila za oči i nove nijanse laka za nokte, a sve skupa inspirirano je teksturom i formom legendarne torbice Chanel 2.55. Boje sjenila snažno su pigmentirane, radi se o mračnim romantičnim tonovima stvorenima za opako dobar večernji look.

 

 

Packshot AUTOMNE FALL 15 COUTURE KAJAL n1.jpg cr

Couture Kajal YSL koristi se na tri načina: kao tuš, sjenilo i olovka. Ova raskošna formula sadrži čiste pigmente i kombinaciju prirodnog voska i pudera sa sferičnim česticama. (174 kn).
Kako najlakše nanijeti Couture Kajal na waterline oka? - Koristite vršak olovke te ga prislonite izravno na unutarnju liniju trepavice. Potom zatvorite oči još uvijek držeći olovku. Zatvorenih očiju povucite šiljasti kraj olovke prema natrag i naprijed između kapaka. Nakon toga je prstima ili kistićem razmažite, a potom uklonite višak koristeći vršak i sredstvo za čišćenje šminke s očiju - . Nakon toga olovku aplicirajte poput sjenila, preko kapka, s time da krećete s unutarnje strane oka pa prema van. Smokey je dobro razmazati prstima ili kistom, također u istom smjeru.

 

MAC ZP AMBIENT logo compressed

- U posljednjih 15 godina mnogo sam naučio o ljepoti od MAC-a. Moda i ljepota idu ruku pod ruku i oduvijek sam htio kreirati beauty kolekciju koja će odgovarati mom brendu i kreacijama – istaknuo je Zac Posen. Dizajner i slavni make-up brend zajednički rade već petnaest godina i to na njegovim revijama, no sada suradnja postaje konkretnija. Kolekcija stiže u veljači 2016.

 

iQ COSMETICS Perfect Brows set za obrve 5490kn

iQ Cosmetics Perfect Brows set za obrve (54,90kn) – svaka ima svoju nijansu! Za dan ih istaknite manje, a za večer nešto više jer obrve moraju biti usklađene s ostatkom šminke.

 

Labello Care Colour nude4

Unutrašnji sloj 2-u-1 Labello Care & Colour sadrži formulu s pantenolom koja usnama pruža potrebnu njegu, a vanjski sloj formulu s bojom koja usnama daje nježan ton. Balm dolazi u tri nijanse: crvenoj, bež i ružičastoj. (17,90 kn).

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location