Username *
Password *
Remember Me

- Svijetli pramenovi koji daju efekt sunčanog ljeta trenutno su jako popularni kod žena ali i muškaraca: jednolična boja kose zna biti monotona i zato se mi frizeri volimo igrati pramenovima a vama se to sviđa jer primjećujete da je frizura ljepša i dinamičnija - ističe iskusna frizerka i stilistica kose Ana Kuštre iz zagrebačkog salona Anel.

karlie-kloss-dylan-brosnan-by-mikael-jansson-vogue-us-november-2015-01bb-770x1064

Karlie Kloss & Dylan Brosnan / Vogue US / foto: Mikael Jansson / styling: Camilla Nickerson / frizure: Shay Ashual / make-up: Hannah Murray

 

- Bez obzira je li kosa duga ili kratka, pramenovi, pa i parcijalni, u ombre ili nekoj trećoj varijanti osvježit će izgled i dati neko novo svijetlo na lice - nastavlja Ana Kuštre - ako se radi o tamnijoj kosi, ona će izgledati gušća kad korijen ostavimo u prirodnoj nijansi, a ostalo posvijetlimo. Ovo je vrlo popularan trik i klijentice ga vole. Pramenove rade žene svih dobi, a kod muškaraca se radi o nešto mlađoj populaciji. Oni sjedi vole novu varijantu bojenja kose - nijansiranje sivih lasi Demeral bojom koja je napravljena specijalno za njih. Njome sijedu kosu zapravo potamnjujemo za par nijansi tako da promjena nije intenzivna. Naime, kroz pranje se ta boja polako ispire, taman dok ne izraste novi korijen i sve se vraća na prije, baš u vrijeme kad dolaze po novu turu nijansiranja. Ovaj tretman moji muški klijenti obožavaju jer vele da dobivaju komplimente da izgledaju mlađe, a promjena nije toliko vidljiva - .

karlie-kloss-dylan-brosnan-by-mikael-jansson-vogue-us-november-2015-01i-606x840


- Bob frizuru, jednu od najpopularnijih ikad, osmislio je Vidal Sassoon tijekom šezdesetih, inspiriran Bauhausom. Sve do njegova izuma, žene su satima sjedile ispod haube da bi imale modernu frizuru, no šezdesete su dovele do velikih promjena u ljepoti. Tako je bob preživio brojne generacije a danas je opet ultra-popularan jer je jednostavan i praktičan. Žene imaju sve manje vremena za odlazak k frizeru i zat vole bob koji pristaje svima, jer za svaki tip kose postoji tehnika šišanja ove frizure. Da bi bio potpun, tu su ravne i tupo ošišane šiške: kod malog čela su to kraće, a kod visokog čela dulje i gušće šiške do obrva - .

 

karlie-kloss-dylan-brosnan-by-mikael-jansson-vogue-us-november-2015-01ij-609x840karlie-kloss-dylan-brosnan-by-mikael-jansson-vogue-us-november-2015-01nnt-620x825

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location