Username *
Password *
Remember Me

Kad je riječ o večernjem šminkanju, svako malo poželimo nešto stvarno zavodljivo – sređivale se radi nekog drugog ili sebe, ima nešto posebno u tom ritualu kad usnama kliže savršeno baršunasti ruž... Vizažisti vele da je onaj crveni naš poseban adut i svakako bismo trebale imati onaj jedan unikatni, koji nas čini kraljicama večeri. Nove ruževebaš za takav ugođaj donose Max Factor i YSL Beauté, a sjenilo za opako dobar pogled predlaže Estee Lauder.

RP SP RPC KISS  LOVE cr


- YSL Beauté 2015. godine donosi uvod u blagdansku sezonu novom make-up linijom Kiss & love. U prvom je planu čisto zlato, koje zavodljivo koketira s rock crvenom bojom – simbolom strasti, energije i moći – objavila je kuća YSL Beauté. Radi se o posebnim izdanjima za kolekcionarke: Touche eclat i Rouge pur Couture Kiss & Love Edition. Legendarni highlighter u zlatnoj olovci i baršunasti crveni ruž ukrašeni su poljupcima. (ruž za usne: 263 kn, korektor 281 kn.

Ad campaign CHRISTMAS LOOK DP

RP SP TE KISS  LOVE cr

 


Estee Lauder Pure Color Envy Mono sjenila baršunaste teksture dolaze u dvije varijante, mat i shimmer. Šest novih nijansi po cijeni od 277 kn dostupno je u svim Douglas, Muller i Anabella parfumerijama.

PCE Eye Defining Single Hyper Teal Global Expiry April 2017 cr

Max Factor predstavlja Lipfinity long lasting ruž za usne u devet novih nijansi, od kojih je najpopularnija 55 Eternally Luscious! Cijena: 79,90.  

 


 

Lipfinity Lipstick Rostrum No Lid V10 eternally luscious crmanja Lipfinity Lipstick  cr

MF BV FINAL LIPFINITYLIPSTICK CC