Women's Week / H&M, Ženski rokovnik, ZAF…

  H&M na zagrebačkom Cvjetnom trgu sinoć je privukao brojne ljubiteljice suradnje s modnom kućom Balmain, a gotovo istovremeno lansiran je i Ženski rokovnik u novoj kolekciji Voli sebe. Javile su nam se i Zagrebačke flautistice te pritom najavile koncerte diljem Evrope: Bratislavi, Beču, Pragu, Budimpešti i Pilsenu.

  Nevena Rendeli
  Nevena Rendeli

  Nevena Rendeli, Severina, Anita Dujić i brojne druge dame sinoć su među prvima otkrile kolekciju koju za H&M ovoga puta potpisuje dizajner Olivier Rousteing, art direktor kuće Balmain. Radi se o atraktivnim krojevima i modnim dodacima koji ističu siluetu i naglašavaju zavodljivost - radi se o još jednoj zanimljivoj suradnji koja je među ljubiteljicama novih trendova izazvala pravu pomamu.

  Anita Dujic
  Anita Dujić

   

  Severina VuckovicSeverina


  Dunja Tadić, idejna začetnica i vlasnica branda Ženski rokovnik, objasnila je: - tempo kojim živimo neminovno nam svakodnevno uzrokuje stres, a mnoštvo obaveza ne ostavlja nam vrijeme za sebe. U nastojanjima da zadovoljimo sve naše uloge: majke, supruge, partnerice, odgovorne radnice, prijateljice, kćeri vrlo često zaboravimo sebe. I iz svih tih razloga ove godine predstavljamo Ženski rokovnik pod nazivom Voli sebe kako bi nas, žene, svaki dan podsjetio na same sebe, da svaki dan možemo učiniti nekoliko malih stvari za sebe - .

  zenski rokovnik22

   

  Zagrebački ansambl flauta će u nadolazećim hladnijim danima pokušati zagrijati istinske ljubitelje glazbe, i to turnejom ZAF in Golden Cities u četiri zlatna grada Europe: Bratislava, Beč, Prag, Budimpešta te Pilsen. Uz djela Edwarda Griega, Paula Angerea i Iana Clarka, ansambl će publici odsvirati i skladbe hrvatskih skladatelja poput Alfija Kabilja, Tomislava Uhlika, Marina Rabadana te Tibora Szirovicze.

  glazbenice2

  Zagrebačke flautistice najavljuju koncerte diljem Evrope

   

  zenski rokovnik

  Ženski rokovnik u više stilova

  zenski rokovnik2