Username *
Password *
Remember Me

Hokejaši Medveščaka ostvarili su atraktivnu suradnju s balerinama Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu – fragilnost bijelog plesa suprotstavljena je pravom muškom sportu na hladnom ledu, a otvoren je ovih dana i jedan raj za momke s bradom: Gentleman Jack`s Barber Shop vratio se u centar metropole! Ljubitelji retro kulture i brkova dobili su još jednu pozivnicu - da skoknu u popularni Green Deco na uređivanje svojih brkova, povodom Movembera...

Hokejasi Medvescaka i balerine HNK na ledu Doma sportova3

Igrači Medveščaka i balerine HNK-a uskladili su uloge i spojili naizgled nespojivo. - Svaka je suradnja iznimno uzbudljiva, takva je i ova između Baleta HNK i Hokejaškog kluba Medveščak. Otvorili smo tako još jednu gradsku priču o susretu vrhunske umjetnosti i vrhunskog sporta kako bismo povezali naše gledatelje i ponudili im neke zajedničke doživljaje. Želja nam je i dalje otvarati kazalište za različite prakse kojima senzibiliziramo našu publiku za neka nova iskustva - izjavila je Dubravka Vrgoč, intendantica Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Tako su na zanimljiv i atraktivan način balerine i hokejaši skrenuli pažnju na obilježja koja povezuju bijeli ples i sport: mnogo odricanja, znoja, truda i vjere u uspjeh.

 


Gentleman Jack`s Barber Shop vratio se u centar Zagreba! Ponovno je otvorena prva pop up brijačnica u koju su dobrodošli svi koji žele šišanje i brijanje, ugodno druženje i dobru glazbu u atmosferi starinske brijačnice. - Prva sezona Gentleman Jack`s Barber Shopa prošla je fantastično i jako smo zadovoljni, te smo odlučili ponoviti projekt i ponovno se dobro zabaviti. Svi smo ljubitelji vintage kulture, a kvalitetnih prostora za druženje uz dobru glazbu uvijek fali - izjavio je organizator projekta Tomo Ricov.

 

Atmosfera u Gentleman Jacks Barber Shopu by Luka Smuk

Započeo je studeni, mjesec borbe protiv raka prostate. Iz godine u godinu sve poznatiji kao Movember, razdoblje je u kojem se muškarce potiče da puštanjem brkova pošalju poruku te probude svijest o važnosti prevencije bolesti. Ove godine u akciju se uključila i ekipa Green Deco-a, zagrebačke brijačnice i prvog eko frizerskog salona u Hrvatskoj. Kako bi podržali ovu iznimno važnu akciju, tijekom studenog besplatno će uređivati, trimati, voskati i polirati svakog potencijalnog brkonju, a dobrotvorni prilozi biti će prikupljani za Hrvatsku ligu protiv raka. Movember u Green Deco-u završit će krajem mjeseca, u subotu 28.11. kada će u posebnom ambijentu ove divne brijačnice, od 9 do 14 sati ekipa Green Deco-a besplatno brijati sve puštače brada i brkova. Na Brkvemberu će se dobrotvorno skupljati novac te će se održati izbor najboljeg brka kojeg će Gospon Fulir nagraditi poklon paketom za timarenje.

 movember green deco

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location