Username *
Password *
Remember Me

Hokejaši Medveščaka ostvarili su atraktivnu suradnju s balerinama Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu – fragilnost bijelog plesa suprotstavljena je pravom muškom sportu na hladnom ledu, a otvoren je ovih dana i jedan raj za momke s bradom: Gentleman Jack`s Barber Shop vratio se u centar metropole! Ljubitelji retro kulture i brkova dobili su još jednu pozivnicu - da skoknu u popularni Green Deco na uređivanje svojih brkova, povodom Movembera...

Hokejasi Medvescaka i balerine HNK na ledu Doma sportova3

Igrači Medveščaka i balerine HNK-a uskladili su uloge i spojili naizgled nespojivo. - Svaka je suradnja iznimno uzbudljiva, takva je i ova između Baleta HNK i Hokejaškog kluba Medveščak. Otvorili smo tako još jednu gradsku priču o susretu vrhunske umjetnosti i vrhunskog sporta kako bismo povezali naše gledatelje i ponudili im neke zajedničke doživljaje. Želja nam je i dalje otvarati kazalište za različite prakse kojima senzibiliziramo našu publiku za neka nova iskustva - izjavila je Dubravka Vrgoč, intendantica Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Tako su na zanimljiv i atraktivan način balerine i hokejaši skrenuli pažnju na obilježja koja povezuju bijeli ples i sport: mnogo odricanja, znoja, truda i vjere u uspjeh.

 


Gentleman Jack`s Barber Shop vratio se u centar Zagreba! Ponovno je otvorena prva pop up brijačnica u koju su dobrodošli svi koji žele šišanje i brijanje, ugodno druženje i dobru glazbu u atmosferi starinske brijačnice. - Prva sezona Gentleman Jack`s Barber Shopa prošla je fantastično i jako smo zadovoljni, te smo odlučili ponoviti projekt i ponovno se dobro zabaviti. Svi smo ljubitelji vintage kulture, a kvalitetnih prostora za druženje uz dobru glazbu uvijek fali - izjavio je organizator projekta Tomo Ricov.

 

Atmosfera u Gentleman Jacks Barber Shopu by Luka Smuk

Započeo je studeni, mjesec borbe protiv raka prostate. Iz godine u godinu sve poznatiji kao Movember, razdoblje je u kojem se muškarce potiče da puštanjem brkova pošalju poruku te probude svijest o važnosti prevencije bolesti. Ove godine u akciju se uključila i ekipa Green Deco-a, zagrebačke brijačnice i prvog eko frizerskog salona u Hrvatskoj. Kako bi podržali ovu iznimno važnu akciju, tijekom studenog besplatno će uređivati, trimati, voskati i polirati svakog potencijalnog brkonju, a dobrotvorni prilozi biti će prikupljani za Hrvatsku ligu protiv raka. Movember u Green Deco-u završit će krajem mjeseca, u subotu 28.11. kada će u posebnom ambijentu ove divne brijačnice, od 9 do 14 sati ekipa Green Deco-a besplatno brijati sve puštače brada i brkova. Na Brkvemberu će se dobrotvorno skupljati novac te će se održati izbor najboljeg brka kojeg će Gospon Fulir nagraditi poklon paketom za timarenje.

 movember green deco