Username *
Password *
Remember Me

Volite li komedije i to s domaćim potpisom, imamo dobru vijest za vas: nakon svjetske premijere na prestižnom Međunarodnom filmskom festivalu u Varšavi u listopadu te domaće premijere u zagrebačkom kinu Europa 1. prosinca, treći dugometražni film Antonija Nuića (scenarij i režija), Život je truba, od četvrtka, 3. prosinca 2015. stiže u naša kina. Radi se o Cinestar kinima u Zagrebu, Rijeci, Vukovaru i Varaždinu, a nakon toga i u Osijeku, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu.

Vjencanje film Zivot je truba foto by press

Film prati mladi zagrebački par – opuštenog jazz trubača Buru i njegovu suprugu Janu – te njihove obitelji, mnogo sličnije nego što se isprva da zaključiti. Na dinamičnom putu prema zajedničkom životu očekuje ih mnoštvo različitih peripetija, obiteljskih razmirica i pomirbi. Glumačke uloge ostvarili su Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan, a uz glumački ansambl, kao svojevrstan drugi glavni lik, u filmu se pojavljuje i Zagreb, čije filmske vedute (zabilježene majstorskim okom direktora fotografije Radislava Jovanova Gonza) pridonose urbanoj atmosferi filma. Montažu filma potpisuje Marin Juranić, a kompozitor i dizajner zvuka je Hrvoje Štefotić.

 

Bojan i Goran Navojec film Zivot je truba foto by pressIva Babic film Zivot je truba foto by pressZivot je truba photo by press

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location