Username *
Password *
Remember Me

Arctic Beauty najavljuje kuća Artdeco i donosi nove, smrznute i čarobno blistave tonove za kraj godine, dok Chanel predlaže blagdansko izdanje svoje legende mirisa Chanel N°5 s prekrasnom Giselle u glavnoj ulozi.

web-Group picture Glamour Arctic Beauty
Artdeco majstori inspirirali su se spektrom nijansi smrznutih kristala Arktika i osmislili paletu proizvoda za lice koji nas pretvaraju u prelijepe ledene kraljice. Led je u komunikaciji s romantičnim bojama: ružičastom, zlatnom, mauve… Pakiranja su također posebna – imitiraju ledeno izdanje i donose prekrasan glamur. U kolekciji su ruževi, sjajila, rumenila, shimmer cream, lak, lash drops, eyeliner, rumenilo i highlighter. Kolecija je dostupna u Muelleru i na kameja.hr.

 

PA2015 00 0020

Chanel N°5 donosi nova blagdanska izdanja Eau de Parfum i Eau premiere (35 ml, 557 kn). Riječ je o jednom od najprodavanijih mirisa na svijetu koji svoju slavu duguje posebnoj kompoziciji: na vrhu su aldehidi, bergamot, limun, neroli i ylang-ylang, u srcu su jasmin, ruža, đurđevak i iris, a u bazi vetiver, sandalovina, vanilija, amber i pačuli. Chanel N°5 Eau Premiere je moderna adaptacija originalnog Chanel N°5, koju je osmislio slavni Jacques Polge.

PA2015 01 0046

web-56651 Arctic Beauty Dust.eps crweb-56652 Artic Beauty Highlighter closed