Username *
Password *
Remember Me

Ovaj tjedan Ivan Alduk je predstavio novouređeni showroom u centru Zagreba koji odiše elegancijom, a Robert Sever donosi fine nove varijante slavnih torbica Marija, Karla i Gala.

RS BAGS1 web cr

- Ideja je bila prikazati torbu kao objekt žudnje koji gotovo da postaje fetiš, što torbica za mnoge žene i je. Ove sezone predstavljamo ih eksluzivno u Karli - naša suradnja je već tradicija - objasnio je Robert Sever. Radi se o kreacijama za večer koje će svakoj haljini dati onaj poseban touch. Kreativni tim iza ovog projekta su fotograf Marko Grubišić, make-up artist Saša Joković, styling i kosu potpisuje Robert Sever, asistent je Slobodan Velicki, a model, već tradicionalno zaštitno lice kuće Robert Sever - Iva Marušić iz Talia models.

rs bags2 web crrs bags3 web cr

 

- Interijer showrooma prati estetiku mog rada i akcent stavlja na odjeću - ističe Ivan Alduk - minimalistički kolorit je razbijen ukrasnim štukaturama te sivim, posebno izrađenim tabureima i živim biljkama. Bogata tekstura bijelih zastora izvrsna je kulisa pri izboru haljine ili vjenčanice, a posebno me raduje činjenica što je prostor zbir hrvatskog modnog i produkt dizajna. Naime, dobar dio namještaja proizvod je hrvatskih produkt dizajnera koje cijenim i podržavam na ovaj način - izjavio je dizajner. U Palmotićevoj 58, smjestio se showroom u kojemu su izložene dvije modne linije – ready-to-wear koju čine haljine i večernje toalete uz suknje, majice i kapute te bridal linija unikatnih vjenčanica izrađivanih po mjeri.

Alduk 4000px 03Ivan Alduk 3 privatni arhivAlduk 4000px 04Alduk 4000px 05Alduk 4000px 06Alduk 4000px 07Alduk 4000px 10Alduk 4000px 13

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location