Username *
Password *
Remember Me

PROLJEĆE 2012. u znaku je nove edicije mirisa Very Irrésistible – Electric Rose.

 miris

MIRIS je moćna i buntovna aromatično – cvjetna kompozicija, inspirirana bezvremenskom rock glazbom. Ovu poruku utjelovila je prelijepa Liv Tyler, stala pred mikrofon i otpjevala "Need you tonight", koje originalno potpisuje australski band INXS. KOMPOZICIJA mirisne piramide počinje svježim esencijama borovnice, limuna i bosiljka, a srcem dominira snažna ruža. Uz nju nalaze se anis i zelena ljubičica, dok baza krije cedar i mošus.

PAKIRANJE
Neodoljivo i magično lice novog mirisa: srebrna Rock Couture ruža na biserno bijelom pakiranju.

BONUS
Na svakom pakiranju nalazi se originalan kod za skidanje pjesme Need you tonight u izvedbi Liv Tyler, na Veryirresistiblegivenchy.sonymusic.fr.

GIVENCHY
Modni dizajner ove slavne francuske kuće, Riccardo Tisci, jedan je od trenutno najutjecajnijih modnih vizionara: njegov mračan, mističan izričaj savršeno se uklopio u priču Givenchy. Kuća koju je 1952. godine osnovao grof Hubert de Givenchy, ljubitelj elegantnih toaleta i raskošnih haljina za pripadnice visokog društva (muza mu je bila preslatka Audrey Hepburn), u novom je mileniju napravila korak naprijed. Nova Givenchy filozofija nešto je smionija i hrabrija, kao i vrijeme u kojemu živi. Riccardo se usudi eksperimentirati, ne boji se istraživati nove krojne oblike i uzorke - poznat je po dramatičnom printu koji, čak i u finom cvjetnom motivu, ima pomalo "darkersku" notu.

CIJENE:
Electric Rose 50 ml, 451kn
Electric Rose 75 ml, 553kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

ItGirl & Givecnhy vas daruju:  2x GivenchyVery Irresistible Electric Rose parfem

1Givenchy13Givenchy15liv2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location