Mojih top 6 / Mila Puljiz

  Poznata blogerica i modna urednica u magazinu Ljepota i zdravlje ističe svoje favorite: Mila Puljiz vjerna je ljubiteljica androginog minimalizma. Ipak, kao sočan detalj ističe crvene ruževe koji kontrastiraju njezinim super sakoima i cipelama klasičnog oblika. Otkrijte kakav je njezin stilski svijet i što želi od sljedeće godine...Osim toga, tu je jedan odličan recept za detox čaj!

   mila opn


  1. Ruževi
  Uz maskaru, definitivno moj najkorišteniji beauty preparat. Najdraži su mi mat ruževi koje koristim na dnevnoj bazi i za sve prigode. Trenutno najčešće koristim marku MAC + Max Factor nijansa Mulberry koja nije mat ali je fenomenalna.

   MILA TIP 6 BJUTI

  2. Glazba
  Jednostavno ne mogu bez glazbe, odrasla sam uz nju te sam se bavila njome. Ona mi je svakako jedna od najvažnijih i najdražih stvari u životu. Uz mene je od trenutka kada se probudim do odlaska u krevet.

   MILA TOP 6 PARFEM SAT

  3. Parfemi
  Nigdje bez dobrog parfema! Trenutno najviše koristim Burberry Body i Tom Ford Black Orchid. Uz Dobar parfem, ruž i lijepo donje rublje osobno se uvijek osjećam bolje i ženstvenije, čak i kada sam odjevena kao najveći klošar.

  MILA TOP 6 CIPKA


  4. Satovi
  Inače ne nosim toliko nakita, ponekad stavim prsten ili koju narukvicu, ali sat uvijek, bilo kada i bilo gdje imam na ruci.  Najdraži su mi satovi sa zlatnim ili rose gold detaljima. Trenutno najčešće nosim Daniel Wellington sat. Apsolutno nigdje ne izlazim bez sata, ali i dalje ću najčešće pogledati na mobitel kada me netko pita koliko je sati.

   MILA TOP 6 KOFI

  5. Čaj i kava
  Minimalno dvije šalice čaja dnevno i jutarnja kava. Bez tih sitnih radosti, moj dan nema smisla. Od čajeva najviše volim biljne čajeve. Od kupovnih čajeva u vrećicama do čestih odlazaka u Kuću Čajeva. Dok pišem svojih 6 favorita pijem trenutni favorit, Detox čaj s ružmarinom, koprivom, đumbirom, anisom, maslačkom, pepermintom i kupinom.

   MILA TOP 6 FASH

  6. More
  Živjela sam 20 godina tik uz more, nakon čega sam se preselila u Zagreb. Mislim da ova rečenica dovoljno govori zašto sam toliko vezana za more i morsko okružje. Nema veće uživancije i relaksacije od zvuka i mirisa mora. Svaku moguću priliku nastojim iskoristiti da se vratim kući barem na nekoliko dana. Ne znam kojim će me putem život odvesti, ali potajno priželjkujem da to bude natrag kući ili bilo gdje uz more.

  MILA TOP 6 MORE
  Već me netko pitao koje su mi želje i planovi za novu godinu. Želim se što manje nervirati oko svakakvih sitnica, želim putovati što više i nastaviti se baviti onime što volim, želim se puno smijati, otići na što više koncerata i festivala... No ipak na prvom mjestu je zdravlje, kako moje, tako i zdravlje moje obitelji i bliskih mi ljudi.

   

   MILA TOP 6 FLO