Username *
Password *
Remember Me

Želimo, osim, naravno, zdravlja, i nešto posebno pod borom! Springfield donosi super slatke prijedloge, izuzetno tople i casual, Bojana Gregorić poželjela je ekskluzivni Movado sat – štoviše, postala je ambasadorica za slavni brend, LINK slavi obline novom kolekcijom koju nosi Lucija Lugomer, dok blogerica Isabella Rakonić predlaže Noelle kapice s mega coflekom!

Springfield 4
Springfield

Springfield ima dobre ideje: tople čarape, vunena vesta, torba s resicama i ostali detalji imaju masu obožavateljica! A tu je i nešto za njega... popularni high-street brend nudi vesele majice, karirane košulje i dobre jakne krznenim detaljima.

Springfield 2
Springfield


- Kada se snimaju kampanje s manekenkama, odjeća dobiva konotaciju nenosive i nedostižne, a mi smo htjeli pokazati ono suprotno. Naša odjeća odlično funkcionira i na plus size modelu – ističu u LINK-u. Filozofija brenda kojeg vode Ogi Antunac i Zoran Mrvoš temelji se na modernom, pomaknutom stilu, s dozom osobnog pečata. Dvojac je uspješan i van granica Hrvatske, njihove su kreacije prisutne diljem svijeta u uglednim concept dućanima. 

Link3
Model: Lucija Lugomer; kosa i make-up: Sanja Agić; foto: Hrvoje Zalukar.

 
Naša poznata modna blogerica Isabella Rakonić obožava kape u bojama novog brenda Noelle koji je prvi put na hrvatskom tržištu dostupan u Bipi: dizajn dolazi u deset atraktivnih, praktičnih nijansi.

Modna blogerica Isabella nosi kape Noelle 7
Isabella Rakonić

 

Bojana Gregorić postala je zaštitno lice Movado satova za Hrvatsku.Osnovan 1881. u Švicarskoj poznat je po kultnom Museum brojčaniku i modernoj estetici. Uz karakterističan, danas već legendarni i svevremenski dizajn brojčanika koji je od 1960. g. u stalnoj postavi Muzeja moderne umjetnosti u New Yorku, ove švicarske satove odlikuje vrhunska kvaliteta izrade i neodoljiva elegancija.  

Movado 2
Bojana Gregorić / Frizura: Ruža Institut Kérastase; make-up: Žana Kožul; foto: Goran Matijašec