Username *
Password *
Remember Me

Poznati model Karmen Pedaru voli ove dane tuluma – sprema se za onaj najveći i isprobava super-chic komade! Eklektična formula ove sezone donosi svježe ideje i zabavne kombinacije nastale iz principa – više je više. Pretjeranost je dobila simpatičnu dozvolu, stil se poigrava kičastim teksturama. Plus tu je voluminozna kosa i snažan make-up. Da ne bi bilo da nešto nedostaje. 

Karmen-Pedaru-Christmas-Sunday-Times-Style-December-2015-Editorial02

Karmen je sve skupa isprobala za Sunday Times Style, dobro se zabavljajući ispred objektiva Arveda Colvina Smitha. Predivan, šarolik i vrlo glamurozan styling s osamdesetima u mislima potpisuje stilistica Olly Paton. Kad mislite da je dovoljno, onda stavite još jednu ogrlicu! Među kreacijama se nalaze i one s potpisom Vivienne Westwood, Gareth Pugh… Karmen izgleda poput prave kraljice plesnog podija.

Karmen-Pedaru-Christmas-Sunday-Times-Style-December-2015-Editorial01Karmen-Pedaru-Christmas-Sunday-Times-Style-December-2015-Editorial03Karmen-Pedaru-Christmas-Sunday-Times-Style-December-2015-Editorial04Karmen-Pedaru-Christmas-Sunday-Times-Style-December-2015-Editorial05Karmen-Pedaru-Christmas-Sunday-Times-Style-December-2015-Editorial06

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location