Username *
Password *
Remember Me

Dečkima odlično pristaje tamno plava - nakon nacifranih vesti sa sobovima predlažemo neki udoban vuneni modri outfit, a za navečer kariranu košulju i mali svilenu maramicu u džepu svijetlog sakoa. Dok se neki spremaju van, drugi ove tople dane koriste za sport – popularni glumac Slavko Sobin ima čast juriti gradom u novim Adidas Originals Nomad tenisicama koje su spoj Boost tehnologije i vintage stila. Tu je i najava super vodiča kojeg je napisala Susan Quilliam, Durexova stručnjakinja za veze i seks.

heatons 124159249501022
Heatons / prshots

Kako bi potaknuo parove da ovih blagdana provedu više intimnijih trenutaka sa svojim partnerom, Durex je lansirao vodič pod nazivom 10 načina da stvorite božićnu čaroliju za svog partnera. Autorica i Durexova stručnjakinja za seks i veze, Susan Quilliam, nudi deset top savjeta za nezaboravan Božić: - iako blagdansko vrijeme može biti vrlo stresno doba godine, pokušajte na najbolji mogući način iskoristiti svoje slobodno vrijeme i kvalitetno ga provesti sa svojim partnerom. Božić u svima nama budi posebne osjećaje i uzbuđenje, stoga iskoristite ovaj novi izvor energije i pustolovnosti te isprobajte nešto novo u spavaćoj sobi - predlaže Susan.

Slavko Sobin NMD4

- Ne pripadati jednom gradu i jednom setu razmišljanja, uvijek razmišljati dalje i biti korak ispred, to je po meni definicija urbanog nomada u kojoj se i sam prepoznajem - izjavio je Slavko Sobin, ljubitelj tenisica Adidas Originals Nomad.

bhs 1838488473693738

Karirana košulja ima bezbroj varijanti - u njegovoj garderobi niti jedna od njih nije suvišna! (foto:BHS, prshots)

bhs 18384881313547117

Maramica u džepu sako kao neodoljiv blagdanski, ali i svakodnevni detalj (foto:BHS, prshots)

heatons 124159180267521 cr

Više sportivo? Sve opcije s prslukom dolaze u obzir... Ili jakna koja ima rukave u drugoj boji (foto: Heatons, prshots)