Username *
Password *
Remember Me

Mladenka se predomislila i umjesto bijele izabrala neodoljive pastelne tonove: nova foto-priča za Vogue Japan donosi vjenčane stilove inspirirane macaronsima! Nježno ružičasta, slatka plava i slasna žuto-zlatna svježe su varijante za veliki dan, predlaže stilistica Rena Semba i otkiva kako izgledaju potencijalne vjenčanice s potpisom Dolce & Gabbana, Prada i Houghton.

Pastel-Bridal-Dresses-Vogue-Japan04


Ne moraju biti očekivane, već upravo suprotno, sve više mladenki bira haljinu koju će moći nositi kasnije: pastelna kreacija lako se prilagodi i prekroji, a ako ima neke glam aplikacije može se nositi u niz prigoda. Kao i kombinirati na sto načina. No, neke su stvari nezaobilazne – na primjer veličanstveni bijeli til! Make-up prati priču, inspiriran je tonovima predivnog, osunčanog outfita. Sve je skladno, proljetno, kao da najavljuje sljedeće godišnje doba koje nam je ovih dana posebno blisko. Nema veze, proljetni su tonovi uvijek poželjni, naročito kad se radi o vjenčanicama.

Pastel-Bridal-Dresses-Vogue-Japan02Pastel-Bridal-Dresses-Vogue-Japan03Pastel-Bridal-Dresses-Vogue-Japan05Pastel-Bridal-Dresses-Vogue-Japan06Pastel-Bridal-Dresses-Vogue-Japan07