Username *
Password *
Remember Me

Poznata dizajnerica iz studija Jet Lag otkriva lifestyle top 6: Jasmina Arnautović shvaća važnost edukacije te je svjesna da je znanje ono što je može izdvojiti među kolegama, stoga je njezina omiljena literatura ona stručna. Uživa u šetnjama po perivoju svog omiljenog grada, a favorit ljubimac joj je trenutno Rimoldi Overlock. To je jedna posebna vrsta... Jet lag je brend poznat po odličnoj street-style modi, ležernim komadima od inovativnih tkanina, višenamjenskim krojevima i udobnim formama. Kreiraju za nju i njega: ona nosi uske haljine, traper i cool parke, a on combat hlače i sakoe kolaž motiva.

 JET LAG JASMINA TOP 6 33

1.Stručna literatura, know-how
Cijeli proces nastajanja odjevnog predmeta, od ideje, skice, izrade krojeva, biranje tkanina i boja, pa sve do realizacije stalni je proces razvijanja i učenja. Proces učenja traje konstantno, kako se posao razvija, tako nabavljam novu literaturu i konstantno sam u potrazi za dobrim knjigama o kroju.

 JET LAG JASMINA TOP 6 2

2. Bez alata nema zanata
Šivanje je moja najveća strast. Najviše me veseli napraviti nešto vlastitim rukama, a pritom su mi na prvom mjestu kvaliteta i urednost. Trenutno moj ljubimac, moj omiljeni stroj u našoj maloj radionici je Rimoldi Overlock.

 perivoj zrinskih cakovec

3. Čakovec
Grad u kojem sam odrasla i kojemu se stalno vraćam. Najdraže su mi šetnje starim gradom perivoja Zrinskih te centrom grada u kojem se nalaze kasnobarokne i klasicističke kuće iz 18. i 19. stoljeća.

 JET LAG JASMINA TOP 6 1

4. Sunčane naočale
Definitivno, moj najdraži modni dodatak ne samo ljeti, već i tijekom cijele zime. Kad izađe ono zubato, zimsko sunce, ja sam spremna!

hm velvet cream 

5. Crveni ruž
Ne, ne mogu bez njega: trenutno mi je omiljeni božanstveni Velvet lip cream koji sam otkrila u H&M-u. Odlično je pigmentiran, bez sjaja te iznimno dugotrajan i izdržljiv. Ne odvajam se od njega, stalno mi je u torbici. Inače nisam nešto luda za šminkom, no crveni ruž je must have. Odmah me nekako podigne.

 JET LAG JASMINA TOP 6 12

6. Turska kava
Ne mogu zamisliti dan bez nje: najdraže mi je piće od samog jutra, kavu najviše volim s malo šećera ili meda. Med zamijeni šećer, a pritom daje jedan poseban okus. Bez mlijeka, molim, najdraža mi je crna, crna.

JET LAG JASMINA TOP 6 10

 JET LAG JASMINA TOP 6 20JET LAG JASMINA TOP 6 4JET LAG JASMINA TOP 6 15JET LAG JASMINA TOP 6 6fotografija Anja ZanjkoJET LAG JASMINA TOP 6 3