Username *
Password *
Remember Me

Mijenjanjem strane razdjeljka možete lako promijeniti frizuru – češljanje na sredinu vašem licu daje ozbiljniji i jednostavniji izgled. Onaj na stranu je skrozdruga priča, poigrajte se ispred ogledala, ako već niste maherica u prebacivanju, i malo istražite koja vam strana bolje leži. Iznenadit ćete se kako tim jednim potezom dobivate novu frizuru! Naravno, koja će vam strana bolje stajati ovisi o prirodnom rastu kose. Naime, jedna strana uvijek stoji bolje.

Predlaže igru šiškama: Ana Kuštre, salon Anel

Larissa-Hofmann-by-Felicity-Ingram-for-Telegraph-Magazine-December-2015-768x1024
Larissa Hofmann by Felicity Ingram  @ Telegraph Magazine

Česte su frizure na jednu stranu, one koje gotovo prekrivaju pola lica i daju dozu zavodljivosti. To se može postići i dužim šiškama, ili ako ste možda u procesu puštanja istih. Kod ravne kose može se lagano nakovrčati taj prednji dio a ukoliko se radi o kovrčavoj, tu su razne opcije koje izgledaju zabavno i vrckavo. Možete usput drugi dio kose prebaciti iza uha ili je začešljati i staviti neku atraktivnu ukosnicu. Fora je i pletenica na jednoj strani, prema iza, a druga strana puštena. Na taj način djelomično otvarate lice i ističete profil. Način šišanja ove frizure su uglavnom kraći prednji pramenovi koji daju volumen i pojačavaju dinamiku kose. Ovaj tip frizure odlično izgleda i ako je kosa ošišana sasvim stepenasto.

Alexandra-Nefedova-by-Carlos-Teixeira-for-Cosmopolitan-Mexico-1
Alexandra Nefedova by Carlos Teixeira @ Cosmopolitan Mexico

Imate li tanku kosu, ne brinite, svaki tip može imati zavodljivu frizuru na jednu stranu, samo je bitna tehnika šišanja. Tanja kosa treba biti skraćena tupim i ravnim rezovima jer se na taj način dobiva na volumenu. Što se tiče guste kose, tu ćemo stanjiti pramenove i na taj način smiriti volumen i dobiti onu ležernu i skladnu frizuru. Predlažem ovdje i pramenove - na primjer druga nijansa na prednji dio kose, kraće ošišan ili čak dugačak kao ostatak kose. Ovaj trik će također ostvariti bolju dinamiku frizure. Svjetliji ili tamniji pramenovi, na vama je da izaberete!

Alexandra-Nefedova-by-Carlos-Teixeira-for-Cosmopolitan-Mexico

Alexandra Nefedova by Carlos Teixeira @ Cosmopolitan Mexico

Caroline-Corinth-by-Jesper-Lindstrom-for-Eurowoman-DK

Caroline Corinth by Jesper Lindstrom @ Eurowoman DK

gold-eyeshadow-Alexandra-Nefedova-by-Carlos-Teixeira-for-Cosmopolitan-Mexico

Alexandra Nefedova by Carlos Teixeira @ Cosmopolitan Mexico

Jasmin-Jalo-by-Carlos-Teixeira-for-Marie-Claire-Greece

Jasmin Jalo by Carlos Teixeira @ Marie Claire Greece

Sasha-Pivovarova-by-Cuneyt-Akeroglu-for-HM-Beauty-Fall-Winter-2015-1024x685

Sasha Pivovarova by Cuneyt Akeroglu @ HM Beauty Fall-Winter 2015.

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location