Username *
Password *
Remember Me

Približava se Valentinovo i sa svih strana obasipaju nas srčeka i cvijeće: prepustili smo se ugođaju i donosimo zgodnu modnu priču s lijepom pjevačicom Antonijom Matković Šerić u glavoj ulozi te srcolike talijanske modne dodatke GaGà Milano. Romantika je u detaljima!

IMGP0663aaa

Bird of paradise naziv je nove ručno oslikane kolekcije dizajnerice Klare Ivanović i njezinog brenda Carol, čiju je viziju predstavila pjevačica grupe Pavel Antonia Matković Šerić. - Stilizacijom ženskog tijela koje se pretvara u rajsku pticu željela sam prikazati bezvremensku ljepotu. Magnolija kao oslikani motiv simbolizira ljepotu, bogatstvo i ženstvenost. Kombinirajući te elemente s predivnim tkaninama poput muslina, svile, žoržeta, čipke i satena, dobili smo spoj koji savršeno opisuje Carol ženu - rekla je Klara Ivanović. Fotografije potpisuje John Pavlish, šminku Petra Sever a kosu Branka Trohar @ Boye by BBK.

 IMGP0352aaa

 

GaGà Milano ručni satovi kombiniraju talijanski dizajn i estetiku s preciznim švicarskim mehanizmom i tehnologijom, a tu je i kolekcija mini torbica od fine kože u eksplozivnim bojama.

GagaMilano20

 GagaMilano1GagaMilano12