Username *
Password *
Remember Me

Kad siđete iz tramvaja na Trgu bana Jelačića u centru Zagreba, s vrućeg asfalta (koji će se malo ohladiti ovih dana, ako je suditi  po prognozi!) gledaju vas dva veeelika oka. Masivne sunčane naočale za pogled u bolju modnu budućnost. To su lijepe oke Fashion.hr Industrije, regionalnog sajma mode koji je krenuo – danas.

open


Čak 111 izlagača stalo je na trg (svaka čast!). Sa svojih tisuću ideja. Da, i nama su oči narasle, kao i modno / stilski apetiti kad smo čuli ove brojke.

Kreativci prezentiraju svoju ponudu, uživo možete vidjeti kako, što, o čemu i zašto dizajnerski promišljaju odjeću, modne dodatke i svoje kolekcije. Možete ih osobno pitati što vas zanima, kupiti njihov rad po povoljnijim cijenama i na taj način ih podržati.

Imate još dva puna dana za sve to: radno vrijeme sajma je danas do 22 sata, sutra od 10 ujutro do 22 sata, a u nedjelju od 10 ujutro do 20 sati.

Na otvorenju su se pojavile i brojne zvijezde, među njima i voditeljice Renata Sopek, Marijana Batinić i Nevena Rendeli, dizajnerica Loredana Bahorić sa sinom Tomislavom, te fotografkinja Mara Bratoš i modna agentica Tihana Harapin - Zalepugin.


IMG 9074
Renata Sopek

IMG 9021
Nevena Rendeli

IMG 9053
Marijana Batinić

IMG 9434
Loredana Bahorić i sin Tomislav

IMG 8966
Mara Bratoš i Tihana Harapin - Zalepugin