Username *
Password *
Remember Me

Radio je neko vrijeme za Chloe, a sada priprema capsule kolekciju za Topshop. Njegovo ime je Maarten Van der Horst i na zagrebačkoj je pisti predstavio svoju divnu viziju ženskog smokinga koji se u pretvara u kraljicu cvijeća.

Savršeno skrojene meke tkanine poslužile su mu da opiše spoj elemenata muške i ženske garderobe. No, strogoća sakoa ovdje je negirana raskošnim, rascvjetanim uzorkom. 

Maarten6Maarte113Maarten1Maarten2Maarten 3Maarten5Maarten9Maarten11


Još jedan dizajner sa uspješnom modnom karijerom: Craig Lawrence tijekom šest sezona radio je pleteninu za Garetha Pugha. Njegova vunica djeluje lagano, u čokoladnim je nijansama s pokojim narančastim "uletom". Tkanine se bljeskaju pod skromno apliciranim šljokicama. Delikatno i elegantno.

clcl2cl3cl4cl5cl6cl7cl8


Milena Rogulj prati svoj ritam: skulpture od jastučića pretvaraju se u jaknu mekšu od oblaka, a transparentni slapovi u dinamičnu suknju. Slojevitost je njezin alter-ego, Milena zna napraviti korak dalje, no uvijek ostaje dosljedna svom artističkom izričaju.

milmil1mil3mil5mil7mil8mil11mil12


Zagrebački tjedan mode završio je odličnom modnom revijom Tonija Rica. Poznati je dizajner modnu pistu pretvorio u disko na kojem se na kraju našla cijela publika! Slavlje je bilo opavdano – Tonijeva je kolekcija čisti, kvalitetni muški pret-a-porter: košulje, odijela, prsluci i casual jakne u sivim, tamno plavim i smeđim nijansama. Uz nezaobilazne army detalje.

tonitoni2toni3toni4toni5toni6toni7toni8toni11toni13toni14toni15toni22toni67final


Manuel Maligec - pobjednik natječaja Next Generation

Na natječaju su sudjelovali studenti Tekstilno - tehnološkog fakulteta. Dobitnik čeka od 1000 eura je budući modni dizajner Manuel Maligec, koji će se autorskom kolekcijom predstaviti na sljedećem Zagreb Fashion weeku krajem studenog ove godine.

dreft