Username *
Password *
Remember Me

Radio je neko vrijeme za Chloe, a sada priprema capsule kolekciju za Topshop. Njegovo ime je Maarten Van der Horst i na zagrebačkoj je pisti predstavio svoju divnu viziju ženskog smokinga koji se u pretvara u kraljicu cvijeća.

Savršeno skrojene meke tkanine poslužile su mu da opiše spoj elemenata muške i ženske garderobe. No, strogoća sakoa ovdje je negirana raskošnim, rascvjetanim uzorkom. 

Maarten6Maarte113Maarten1Maarten2Maarten 3Maarten5Maarten9Maarten11


Još jedan dizajner sa uspješnom modnom karijerom: Craig Lawrence tijekom šest sezona radio je pleteninu za Garetha Pugha. Njegova vunica djeluje lagano, u čokoladnim je nijansama s pokojim narančastim "uletom". Tkanine se bljeskaju pod skromno apliciranim šljokicama. Delikatno i elegantno.

clcl2cl3cl4cl5cl6cl7cl8


Milena Rogulj prati svoj ritam: skulpture od jastučića pretvaraju se u jaknu mekšu od oblaka, a transparentni slapovi u dinamičnu suknju. Slojevitost je njezin alter-ego, Milena zna napraviti korak dalje, no uvijek ostaje dosljedna svom artističkom izričaju.

milmil1mil3mil5mil7mil8mil11mil12


Zagrebački tjedan mode završio je odličnom modnom revijom Tonija Rica. Poznati je dizajner modnu pistu pretvorio u disko na kojem se na kraju našla cijela publika! Slavlje je bilo opavdano – Tonijeva je kolekcija čisti, kvalitetni muški pret-a-porter: košulje, odijela, prsluci i casual jakne u sivim, tamno plavim i smeđim nijansama. Uz nezaobilazne army detalje.

tonitoni2toni3toni4toni5toni6toni7toni8toni11toni13toni14toni15toni22toni67final


Manuel Maligec - pobjednik natječaja Next Generation

Na natječaju su sudjelovali studenti Tekstilno - tehnološkog fakulteta. Dobitnik čeka od 1000 eura je budući modni dizajner Manuel Maligec, koji će se autorskom kolekcijom predstaviti na sljedećem Zagreb Fashion weeku krajem studenog ove godine.

dreft

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

sviđaju mi se cvjetni kaputi.skroz nosivo:)

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location