Username *
Password *
Remember Me

Karl Lagerfeld je u novoj kolekciji uspješno spojio aristokratske krojeve iz 18. stoljeća sa suvremenim elementima i svemu tome dodao veliku dozu nježnih nijansi ružičaste, plave i zelene.

cara-delevingne2 cr


Svjestan činjenice da je moda jedna velika igra, Karl je, poput puzzli, poslagao na modnu kartu nove stilske putokaze i dokazao po tko zna koji put da su oni koji misle da je „već sve viđeno i izmišljeno“ – u krivu.

Svijet stila zapravo je vječna potraga za inspiracijom: ovoga puta njegov je izbor pao na francusku kraljicu Marie Antoinettu, u čijem je nekadašnjem domu, pariškom dvorcu Versaillesu kolekcija cruise 2013 i predstavljena.

No, kako to već biva, Karl Lagerfeld je snimio i lookbook s modelom Carom Delevingne u glavnoj ulozi: blijeda britanska manekenka lijepo je utjelovila mladu aristokratkinju koja se zaljubila u 21. stoljeće.

Apsolutno suvremena kolekcija nalaže nošenje bogatih volana na rukavima, ružičasti bob, pastelni make-up, zlatne „creepersice“ i naravno – bisere. Volumen se pojavljuje na suknjama, naglašavajući glamurozan stil sa dvora, pojačan sitnim volanima na strateškim mjestima.

Svoje je mjesto u ovoj priči našla i legendarna Chanel jaknica: obogaćena je elementima muškog kaputa iz 18. stoljeća.

Foto: Karl Lagerfeld


cara-delevingne1cara-delevingne3cara-delevingne4cara-delevingne5cara-delevingne6cara-delevingne7cara-delevingne8cara-delevingne9cara-delevingne10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location