Username *
Password *
Remember Me

I frajeri se pripremaju za novu sezonu – donosimo nekoliko stylish prijedloga: tu su nove cool jakne laganog kroja, klasičan sat i urbani modeli tenisica. Radi se o kombinaciji idealnoj za dnevne avanture, gradsku šetnju ili kavicu na suncu. A neki mogu tako i na posao! Ovisno gdje rade…

 Strellson LB SS16 SPW Look 07


Britanski modni vizionar, Paul Smith, jakne bomberice ovog proljeća vidi u tri varijante: luksuzna, crna koža bogate teksture transformira model iz obične, casual jakne u dodatak poslovnom looku. Švicarski Strellson kombinira fleksibilne industrijske materijale poput najlona i neoprena u crnoj boji s neobičnim teksturiranim uzorkom palmi kako bi postigao idealnu ravnotežu između sportskog i urbanog chica. Istovremeno Joop! koristi kombinaciju najlona i pamuka te zanimljivog grafičkog uzorka u sivim tonovima za klasičnu bombericu koja će svakoga izdvojiti iz mase.

 

Heraldi for men Paul Smith bomber jakna s tartan uzorkom

Paul Smith@ Heraldi for men

 

Strellson LB SS16 SPW Look 03b

Strellson

 

Heraldi for men Joop bomber jakna

Heraldi

Strellson LB SS16 SPW Look 04a

Strellson

 

Novi Gant satovi oduševit će ljubitelje modernog minimalizma inspiriranog nepogrešivom klasikom. Remenje u izvedbi od najfinije krokodilske kože u klasičnim nijansama crne i smeđe ili u čeličnoj varijanti visokog sjaja, upotpunjuje pročišćene linije elegantnih kućišta te odaje luksuzan dojam.

 

 GANT PR-W71601-Montauk Day-Date 120500knGANT PR-W71602-Montauk Day-Date 120500kn
Shoebedo je najavio nove brendove u ponudi: radi se o simpa tenisicama brendova Brook, Asics i Saucony. Za dečke nude urbane modele u raznim bojama ali i u samozatajnim, sivim nijansama.

 

Asics 2 649kn crAsics 5 879kn crSaucony 4 749kn cr