Username *
Password *
Remember Me

Modni vikend u Zagrebu obilježile su revije na Velesajmu, u sklopu još jednog Fashion.hr-a: cvjetna simfonija u različitim interpretacijama viđene su kod Ane Marije Ricov, Elfsa i Ivice Skoke. Aragović uz svoj prepoznatljiv crno-bijeli motiv donosi i slatke pastelne kućanice s viklerima, Klarić je dečkima namijenio simbiozu britanske klasike i sporta podvučene volumenom.

 FHR ANA MARIJA RICOV5
Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV1
Ana Marija Ricov


Ana Marija Ricov – inspirirana sam Japanom, samo u nekim segmentima. Koristila sam detalje kimona na fludnim, laganim haljinama. Koristila sam sakura, taj njihov slavni proljetni trešnjin cvat, koji je kroz tehniku izrezivanja tkanina prenesen na odjeću. Kolorit je cvjetni, nježan, osim crne i bež, a tu su i ljubičasta, tamni losos i ivory - . AMR brend donosi jednu nježnu viziju japanske elegancije, sve je koso krojeno, skladno i fluidno. Pojavljuju se transparentne teksture koje u slojevitoj igri donose finu senzualnost. Sve skupa oda je japanskom dizajnu kimona, no iskusna autorica to koristi samo kao inspiraciju, jer rezultat je raznovrstan, elegantno casual i nosiv.

FHR SKOKO 51
Ivica Skoko


Ivica Skoko: - jedna od haljina je slična kreaciji koju je Kate Blanchett nosila na dodjeli Oscara, no ja sam ponosan na činjenicu da sam kampanju objavio deset dana prije dodjele Oscara - veli Skoko. - Često su kod mene prisutne crne haljine, no sada su one u zlatu i srebru, pastelima, boju vina i tamno plavoj… Našao sam odlične materijale i oduševljen sam suradnjom s Ivanom Bilandžijom Billy. Naravno, moram ovdje pohvaliti i svoj vrhunski tim krojačica koje su svaku moju ideju prenijele u stvarnost. Radi se, naime, o zahtjevnim tehnikama visoke mode, ručnom radu. Sve haljine su unikatne i već prije revije prodao sam dobar dio kolekcije. Radi se o vjenčanjima i posebnim prigodama - .

FHR SKOKO 42

Bogato opremljene čipkom i nabrijane tehnikama visoke mode, Skokine haljine sada donose nude haljine spremne za žestoki glamur i naglašavanje ženstvenosti. A u nekima će se svaka dama osjećati kao princeza! Aplikacije su brojne, tu su kristali, cvijeće i ostali ukrasi koji podižu kreaciju na jedan viši nivo.

 

FHR ARAGOVIC25

Zoran Aragović predstavlja pastelne kombinacije i povratak bojama u nježnom, romantičnom izdanju. - Opet sam svoj na svome. Mixam na svoj prepoznatljiv način, kolažiram motive na retro krojevima. Neke od cura izgledaju kao kućanice koje su se sredile za van… komičan detalj na kosi su vikleri!  - . Kao da su došle iz filma Grease, neke od dama simulirale su pravi girlie retro obojen tonovima macaronsa. Jaknice su bomber, kaputi klasični, a haljine siluete pješčanog sata.

 

FHR KLARIC 3
Ivica Klarić

Ivica Klarić -  kolekcija se nastavlja na prošlogodišnju, znači ono nešto neuobičajeno za mene – nema odijela, nema košulja. Sve se bazira na sportskoj viziji, ima dosta trenirki, duksica, sportskih jakni čiji je osnovni kroj zapravo izvorni britanski trench. Boje su drap, crna i smeđa, a od detalja tu su veste s našivenim kariranim pik, karo, tref i herc motivima. Napravio sam i vunene detalje koji su se sfilcali u pranju - . Iako je ovo bazično muška kolekcija, njegove cool veste mogu nositi i cure. Klarić još jednom demonstrira vrhunsku posvećenost konstrukciji i posvećenost detaljima i preciznosti u kroju. A kako samo fina kombinira klasiku i sport… Momcima će se zasigurno svidjeti te bež jakne pod utjecajem ležernog volumena.

 

 

ELFS7
Elfs

ELFS – njihova je damica i dalje odrasla, a tu je i frajer koji uz traperice nosi bomber jaknu i leptir mašnu. Sladak styling za neke ozbiljnije prigode i ležeran pogled na glamur crvenog tepiha. Haljine su retro - neke siluete su šezdesete, neke pedesete, tkanine su cvjetne, pastelne, čipkaste… za prave romantičarke.

 

FHR ANA MARIJA RICOV2
Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV3

Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV7

Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV8

Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV11

Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV13

Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV14

Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV18

Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV45

Ana Marija Ricov

FHR ANA MARIJA RICOV46

Ana Marija Ricov

 

FHR SKOKO

Ivica Skoko

FHR SKOKO 1

Ivica Skoko

FHR SKOKO 2

Ivica Skoko

FHR SKOKO 14

Ivica Skoko

FHR SKOKO 43

Ivica Skoko

FHR SKOKO 47

Ivica Skoko

FHR SKOKO 48

Ivica Skoko

FHR SKOKO 55
Ivica Skoko

 

FHR ARAGOVIC4

Zoran Aragović

FHR ARAGOVIC22

Zoran Aragović

FHR ARAGOVIC23

Zoran Aragović

FHR ARAGOVIC24

Zoran Aragović

 

FHR FELJA

Martina Felja - cvjetna tekstura na varijanti maxi haljine

 

FHR KLARIC 2

Ivica Klarić

FHR KLARIC 5

Ivica Klarić

FHR KLARIC 6

Ivica Klarić

FHR KLARIC 12

Ivica Klarić

FHR KLARIC 22

Ivica Klarić

FHR KLARIC 24

Ivica Klarić

FHR KLARIC 26

Ivica Klarić

FHR KLARIC 36

Ivica Klarić

 

ELFS2

Elfs

ELFS3

Elfs

ELFS4

Elfs

ELFS6

Elfs

ELFS12

Elfs

ELFS8

Elfs

ELFS14

Elfs

ELFS22

Elfs