Username *
Password *
Remember Me

- Kolekcijom Giltig Ikea je zakoračila na posve nov teritorij. Riječ je o prvoj u nizu kolekcija nastalih u suradnji s modnim dizajnerima koje nam omogućuju istraživanje novih načina razmišljanja. Modni dizajneri stalno iznova promišljaju sebe i svoj rad, a navikli su biti predvodnicima u razvoju boja i oblika. Zato od njih možemo mnogo naučiti o bojama, printevima, uzorcima i oblicima-  pojasnio je suradnju s poznatom modnom dizajnericom Katie Eary kreativni voditelj Henrik Most.

GILTIG sjenilo za visilicu

Prilikom stvaranja kolekcije dizajneri su se vodili idejom kako samo jedna stvar može promijeniti dojam prostorije i način boravka u njoj – a da bi bila tako snažna, kreacija mora biti atraktivna i upečatljiva, eklektična… - Lijepi dom ne znači imati puno stvari koje upadaju u oči, već imati one koje odražavaju vašu osobnost. Ulaskom u nečiji dom, zapravo kročite u vlasnikov um – uvjerena je Katie.

GILTIG ograničena kolekcija


Kao dizajnerica muške odjeće, Katie istražuje nove načine korištenja jedinstvenih uzoraka i kombinacija boja koje joj omogućuje digitalni tisak. Stoga je i Giltig kolekcija bazirana na digitalnom tisku, a inspirirana je ludom noćnom zabavom koja će tijekom proljetnih dana unijeti djelić živosti u svačiji dom. Kolekcija se sastoji od tanjura, šalica, zdjela, svjetiljki, presvlaka za jastuke, kuhinjskih krpa, pregača, pamučnih torbi (i još mnogo toga) s dominantnim motivom ribe i žarkih boja.

 

GILTIG salvetaGILTIG tanjur za posluživanjeGILTIG torbaGILTIG čašaGILTIG šalica za čaj  tanjurić