Username *
Password *
Remember Me

Aplikacija za dizajniranje kuhinja u virtualnoj stvarnosti Ikea VR Experience dostupna je na Steam platformi za distribuciju računalnih igara kompanije Valve. Koristi se uz pomoć HTC Vive, sustava za virtualnu stvarnost. Aplikacija je dio Ikeinog pilot programa kojim tvrtka potrošačima želi olakšati izbor i predstaviti ponudu bez povećanja negativnog utjecaja na okoliš.
Napravljena je u suradnji s programerima francuske tvrtke Allegorithmic, koristeći Unreal Engine 4 kompanije Epic Games. Razvijena je za HTC Vive – sustav virtualne stvarnosti osmišljen od strane HTC-a, globalnog inovatora u području pametnih mobilnih uređaja i tehnologije te Valve-a, vodeće tvrtke u području razvoja i distribucije računalnih igara.

01 Welcome NT-C

- Virtualna stvarnost brzo se razvija  i za pet do deset godina bit će sastavni dio života ljudi. Vidimo da će virtualna stvarnost u budućnosti  igrati važnu ulogu kod potrošača prilikom donošenja odluke o kupnji. Primjerice, virtualna stvarnost će omogućiti potrošačima da isprobaju niz opcija za uređenje doma prije no što se odluče za kupnju pojedinog komada namještaja -  pojašnjava Jesper Brodin, izvršni direktor Ikea Grupe.
- IKEA VR iskustvo vidimo i kao priliku za suradnju s ljudima diljem svijeta. Nadamo se da će korisnici dati doprinos našem razvoju virtualne stvarnosti svojim idejama kako koristiti virtualnu stvarnost i kako poboljšati virtualnu kuhinju - kaže Martin Enthed, IT menadžer u Ikea komunikacijama.

02 Change NT-CHTC Vive Set03 Height03 Interact NT-C

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location