Username *
Password *
Remember Me

Kad je vruće onda želimo udobno i lepršavo, ne previše usko: ove sezone dizajneri su nas poslušali i ponudili preslatke ležerne forme bogate fora uzorcima. Donosimo top 5 najudobnijih haljina koje ćete s lakoćom nositi u svim prilikama, od plaže do nekog važnog događanja. Podnose stilove od rokerskog do glamuroznog, pa nadogradite svoju proljetnu klajdicu nekim atraktivnim komadom nakita ili zlatnim štiklama.

longtallsally 1011691808794564
Long Tall Sally @ prshots

1 Šlafruk haljina, haljina na vezanje… iskočimo iz kreveta, ali ne i udobnosti! Haljina koju vežemo inspirirana je formama slavne američke dizajnerice Diane von Furstenberg, šarena je, lepršava i duga do koljena ili poda. Može, ako zahladi, glumiti i ljetni kaputić na traperice i majicu ili tuniku… I Petra je voli – nosila je divnu šlafruk-haljinu na reviju Aleksandre Dojčinović.Petra NizeticPetra Nižetić - udobnost inspirirana retro šlafrukom

 

2 Haljina s resicama – urbane kaubojke dobile su svoj idealan stilski moment u kreacijama s milion resica. Razigrani kroj nosi se na balerinke, rimljanke, štikle… Uz neku ozbiljnu torbu i maramu djeluje urbano, a inače je prava poslastica za ljetne festivale. Ukrasite je vjenčićem za kosu i traper prslukom!

bhs 18384881348278092
BHS @ prshots


3 Što duže, to bolje – idealna gradska opcija često je dugačka haljina s bretelama, dopušta da povjetarac fino hladi, a opet sve skupa izgleda vrlo stylish. Ova kreacija voljet će dugačke tanke oglice i šareni nakit etno predznaka. Pašu uz nju kožne rimljanke u smeđoj ili nekoj jačoj nijansi.

littlewoodsireland 65141677821542

Little Woods


4 Strukirano, s otvorenim leđima - ovo je savršena haljina za neka važnija događanja, svadbe i slično… Još ako je ukrašena kojim nježnim volanom, sve skupa bit će sto posto romantično! Birajte boje koje vam laskaju i svježe ljetne uzorke, a dužina neka bude mini ili midi. Maxi haljina, naime, bolje izgleda kad je lepršava, dok midi trpi i neke krute tkanine koje tvore volumen oko figure.

 

littlewoodsireland 6514117091368031
Little Woods


5 Optočena perlicama – savršena haljina za odmor. Tekstura s aplikacijama kao što su sitne perlice najavljuje festivalske dane i inspirirana je casual stilovima koji asociraju na vruće noći. Ovakvu haljinu možete kombinirati i kasnije, u jesen, kad odlično ide uz crne grilonke i Mary Jane štikle.

 

riverisland 89158224592957

River Island