Username *
Password *
Remember Me

Princeza je prigrlila grunge i učinila ga totalno romantičnim – prozirne tamne čarape i masivne cipele pružaju otpor svilenkastim volanima i inim girlie detaljima. Ona ne želi odrasti, lutkice su joj uzor, posula se laticama, no ipak osjeti neke tektonske pomake prema buntovnom grunge / punk stilu – tako se otprilike može opisati sinoćnja kolekcija studija Boudoir predstavljena u Klovićevim dvorima u Zagrebu, u sklopu Cro-a-Portera. Ipak, bilo je tu najviše bajkovitih fluffy raskoši napravljene tehnikama visoke mode po kojima su Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević poznate već 15 godina – ovo im je bila obljetnička, fantastična kolekcija!

BOUDOIR34

Već petnaest godina talentirane sestre, zaljubljene u svoje zaljubljive haljine, odijevaju djevojke i žene koje se žele osjećati posebno ili običan dan učiniti – posebnim. Tisuće metara čipke, tila, svile i drugih najmekših materijala ikad prošle su kroz njihove ruke. No, jedno je ostalo isto – Boudoirke od samih početaka njeguju bajkovitu priču i inzistiraju na transparentnim detaljima koji blago otkrivaju siluetu, ponegdje obogaćenu metrima volana. Tu su nezaobilazni pasteli, a kao kontrast, svako malo ubace dozu crne. Tek toliko da naglase snagu koju njihove klijentice toliko priželjkuju.

BOUDOIR36

Make-up je na reviji, kao i na kampanjama predstavljenima u sklopu revije, potpisao je Saša Joković. Dugo Boudoirke surađuju i s vrhunskim fotografom Mladenom Šarićem te stilisticom Ivanom Pavić. Tim potpisuje njihove sezonske foto-priče koje su sve redom inovativne i drugačije.

BOUDOIR1

Autorice - Martina i Morana @ Boudoir

BOUDOIR25BOUDOIR2BOUDOIR3BOUDOIR4BOUDOIR5BOUDOIR6BOUDOIR7BOUDOIR11BOUDOIR12BOUDOIR17BOUDOIR18BOUDOIR20BOUDOIR21BOUDOIR22BOUDOIR23BOUDOIR26BOUDOIR33

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location