Username *
Password *
Remember Me

Bistro Divas u zagrebačkoj Martićevoj ulici jučer je poslužio kao stylish kulisa predstavljanja nove kolekcije naše poznate dizajnerice Ivone Martinko i suradnje koju je napravila s kolegicom Magdalenom Klašnjom. Magdalena K poznati je brend cipela od kvalitetne kože u efektnim bojama i sada se nude, kao ekskluzivna capsule kolekcija za brend I'M u Ivoninom dućanu u Preradovićevoj 9.

 IVONA MARTINKO I MAGDALENA K
Magdalena i Ivona jučer na predstavljanju nove kolekcije


Autorice su se upoznale prije par godina na sajmu Atelier Designers u New Yorku i konačno pretvorile ideju u djelo. - Prvenstveno mi se svidio Magdalenin dizajn cipela - veli Ivona - a onda kad sam neke od modela i probala, vidjela sam da razmišlja i o udobnosti i funkcionalnosti. Kako sam ja prvenstveno konstruktor, izuzetno me veseli kada upoznam nekoga tko na isti način razmišlja o svom proizvodu kao i ja o odjeći - izjavila je dizajnerica Ivona Martinko.

- Ivonin rad mi se jako sviđa i mislim da od nje mogu puno naučiti – nastavlja Magdalena. - Iako se teško upuštam u suradnje, na ovu sam pristala jer je cilj bio da zajedno radimo modele i biramo boje. I to je ono zbog čega je ovaj projekt drugačiji i poseban u odnosu na sve što sam do sada radila - .

IVONA MARTINKO4

Martinko nastavlja istraživanje asimetrične forme pod utjecajem perforacija, njezin je dizajn inovativan i nosi se na niz načina, obiluje volumenom kojeg karakteriziraju dojam slobode i udobnosti. Favorizira bijelu te se igra slojevima i transparentnim detaljima čime kreacije postaju efektnije i dinamične. Kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2016. uključuje haljine od viskoze i inleta ukrašene ženstvenim detaljima od čipke, mašnama i vrpcama.

Magdalena K modele prodaje diljem svijeta - u New Yorku, Parizu, Ženevi, Beogradu, Sarajevu i Novom Sadu, a od sada i u Zagrebu.

 

IVONA MARTINKO6

KAMPANJA IVONA MARTINKOKAMPANJA IVONA MARTINKO2Magdalena K - cipele