Username *
Password *
Remember Me

Givenchy je izbacio efektne olovke za oči u raznim tonovima koji će probuditi svaki pogled, a tu su i Givenchy i Rimmel ruževi visokog sjaja, kao i jedan crni ljepotan… Essence pozdravlja proljeće i odijeva naše lice u pastelne tonove.

exe def khol couture waterproof mediatheque 47127givenchy

Givenchy Khol Couture olovke i vodootporna maskara Noir Couture Volumen
Efekte na kapcima ovo proljeće obećava nova paleta olovaka za oči: birajte između ljubičastih, zelenih i plavih tonova. Vodootporna Noir Couture Volumen maskara ističe se četkicom koja kreira bogate, crne trepavice u samo jednom potezu. Maskara: 249 kn, olovke 161 kn, Douglas, Muller

sovisual rougeintvinyl 16 48167 crgivenchy2sovisual mascaracouture waterproof 49762


Givenchy Rouge Interdit Vinyl - osim standardnih nijansi, Givenchy je izbacio i neobičnu, crnu boju ruža pod brojem 16, koja se može koristiti na više načina, samostalno ili u kombinaciji s drugim ruževima ili sjajilom. Cijena: 242 kn.

Rimmel-Moisture-Renew-Sheer-Shine 1

Rimmel predlaže Moisture Renew sheer & shine ruž za usne. Nova formula s vitaminima za njegu i sjaj daje svježu, snažnu boju. Neka boja usana odgovara boji noktiju – Supergel lakovi iznimo su otporni, javljaju iz Rimmela. Cijene: ruž 59,90 kn, lakovi 39,90 kn.

rimmel Lakovi2


Essence pozdravlja proljeće kolekcijom Wake up, spring!. Pastelne nijanse s naglaskom na bojama marelice,ružičaste, lila i mint naglašene su cvjetnim elementima na pakiranjima. Glavni proizvodi uključuju rumenilo s preklopnim ogledalom, četkicu za rumenilo, tie & dye set lakova za nokte sa bazom i dvije nježne gel nijanse za predivan izgled noktiju!

 

essence-wake-up-spring-1000-2 cr

essence-wake-up-spring-1000-3essence-wake-up-spring-1000-11 crEssence-Wake-Up-Spring-2016-Collection-1Essence-Wake-Up-Spring-2016-Collection-3essence wake me up spring blush