Username *
Password *
Remember Me

Prve Insajderice su online! Blogerica Add to love, Maja Gros i urednica ITgirl.hr Dubravka Prpić Znaor donose razgovore s dizajnerima, beauty novitete, zanimljive frizure i šetnju kroz povijest magazina Vogue.

- U pet do šet minuta zabavljamo se modnom stranom gostujućeg autora, ali i onime što ga privatno oduševljava, nekim sitnicama koje uspomene znače… a onda provjeravamo što je novoga od kozmetičkih delicija. Iako vani nije proljeće, u Insajdericama svakako jest – tu su božanstvene formule snažnih tonova! - priča Dubravka. - A Vogue je posebna priča – stari, danas gotovo nenabavljivi brojevi i izdanja donose neki retro svijet koji svako malo djeluje poznato. Skupljam ih odavno. A u vrijeme kad se trendovi vrte kao u mikseru lijepo je i svakako zabavno vidjeti kako je moda izgledala prije petnaestak godina, vidjeti koji su krojevi bili hit, boje, šminka, krojevi… Sve skupa koktel je stilova, upakiran u ležernom tonu razgovora, savjeta i super ideja. Frizure donosi Ana Kuštre iz salona Anel - Maji je u par koraka napravila super pletenicu. Veli da je jako tražena u salonu… Pletenica, ne Maja:D - .

insajderice1insajderice3insajderice4insajderice2insajderice5insajderice6insajderice7insajderice8insajderice9insajderice10insajderice11

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location