Username *
Password *
Remember Me

U sklopu Tjedna dizajna, koji se ovih dana održava na niz zagrebačkih lokacija, predstavljena je naša prva glamping kupola KingDome - jedinstven proizvod koji predstavlja geodezijsku kupolu opremljenu domaćim dizajnerskim proizvodima i namještajem. Glamping, kampiranje na glamurozan način, pruža istinski odmor na divljim i egzotičnim mjestima, daleko od hotelskih resorta i naselja, ali u punom komforu - u kupoli, s potpuno opremljenima kuhinjom i kupaonicom, a istovremeno na osami, s pogledom i nadomak moru, jezeru, skijalištu ili golf terenu.

KingDome01 fotografija Marjan Zivic cr


KingDome je razvila tvrtka Kupole bolje od šatora, a realiziran je u suradnji s 11 hrvatskih proizvođača namještaja i produkt dizajnera te arhitektonskim studijem Dizzconcept, te izložen kao dio postava Tjedna dizajna Zagreb. Proizvod čine geodezijska kupola promjera 7m i površine 40m2, portabl kuhinja, potpuno opremljena kupaonica, kompletan namještaj, te precizna tehnička dokumentacija, koja implementaciju proizvoda čini čistom i jednostavnom.
Prilika za pustolovni glamping uz more pruža se već ovog ljeta, kada se KingDome postavlja na nenaseljeni otok Mali Mišjak, jedan od dalmatinskih otoka.

Foto: Petar Santini i Marjan Živić

 

KingDome03 fotografija Petar SantiniKingDome08 fotografija Marjan ZivicKingDome12 fotografija Petar SantiniKingDome09 fotografija Petar SantiniKingDome11 fotografija Petar Santini

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.