Username *
Password *
Remember Me

Vrući dani otežavaju nam dugotrajnost frizura, kosa se često diže, a šiške se lijepe za čelo. Da bi vaš izgled i na plaži, a s njime i šiške, bio besprijekoran, potrebno je kosu ošišati posebnim tehnikama, radi kojih će i mokra frizura izgledati odlično.

Ima super-škare: Ana Kuštre @ Anel

70s-bangs-hairstyle-trend

Šiške su osnovni detalj koji će podići svaku frizuru, a većina ih voli guste jer daju glamurozan izgled te kosa izgleda bujnije. Predlažem ih za ljeto u stepenastoj varijanti, a stroge i ravne linije ostavite za hladne dane. Dinamično odrezane šiške lakše ćete održavati, a i bolje će izgledati kad izađete iz mora ili se oznojite na čelu. Odlične su u ovom slučaju opuštene, repaste frizure, jednostavne za održavanje.
Ako je kosa postepeno ošišana, sol i sunce oblikovat će prekrasnu morsku frizuru. Svakako se odlučite i za boho šiške koje će podići cijelu frizuru.

ana kustre anel frizerski salon zagreb crnomerec cr
Ana Kuštre


Ako imate dugu kosu, šiške neka budu duže i dublje, s istanjenim vrhovima koji će slobodno padati u svim smjerovima. Češljajte ih na čelo ili na razdjeljak. Ošišane u polu-krug savršeno pristaju ako vam je kosa podignuta u rep te na opuštenu i jednostavnu punđu ili ispletena u pletenicu.

Kod kratkih kosa nema previše pravila, osim da nisu strogo i ravno ošišane. Neka sve bude razbarušeno sa šiškama koje možete češljati na vrh glave u urbanu irokezu. Ako niste tip za lude irokeze, šiške mogu biti i na čelu s vrhovima koje možete zalizati na stranu ili nositi ležerno prema licu.

Iskoristite čari prirode kao što su sunce i more, taj prirodan styling savršeno će oblikovati vašu frizuru ali samo ako je kvalitetno ošišana. Koristite adekvatna ulja kojima nakon svakog izlaska iz mora možete pošpricati kosu i dati joj potrebnu njegu.

 

-taylor-swift

Taylor ih je isprobala sve - ravne, guste, repaste, valovite...

taylor swiftalexa chung

Alexa Chung svoje ležerne šiške održava stepenastim šišanjem

blonde-beach-waves-with-bangs-4heidi klum

Heidi Klum u vrućem, ljetnom izdanju

tom ford show

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location