Username *
Password *
Remember Me

Još jednom Chanel je uveo publiku i modne entuzijaste diljem svijeta u crno-bijeli vintage svijet – na predstavljanju kolekcije Haute Couture za jesen 2016. scena je bila u znaku starinske šivaonice, poput one u kojoj je Mademoiselle osobno krenula u modnu revoluciju davnih dana... Ovaj tjedan predstavlja se i naša autorica koja radi u Milanu - Natalija Žarković donosi limitranu kolekciju majica vlastitog modnog brenda NaZa. A DBOXX vas zove da pošaljete svoje kreativne radove - prijave traju do kraja dana.

04 FW 2016-17 HC Decor pictures by Olivier Saillant

Na Chanelovoj sceni u Grand Palais bilo je i njihovih 80-tak krojačica – mislio sam da je lijepo da i njih pokažemo, bez njih ne bi bilo kolekcija visoke mode - izjavio je Lagerfeld. Ovoga puta silueta je skladna, ženstvena, nježna, naglasak je na suknjama i puf rukavima. Romantika kolekcije THE CHANEL ATELIERS ima crno-bijelo lice.

03 FW 2016-17 HC Final pictures by Olivier Saillant03 FW 2016-17 HC Decor pictures by Olivier Saillant

02 FW 2016 17 HC Final pictures by Olivier Saillant


Limitirana kolekcija Natalije Žarković nastala je u sradnji s hrvatskim firmama: posebno je ponosna na suradnju s URIHO-om, koji brine o osobama s invaliditetom.Suradnja je ostvarena i s udrugom Kamensko čije su radnice šivale program svile ove limitirane kolekcije. Kolekcija NaZa može se pronaći u concept store trgovinama diljem Hrvatske.
Natalija trenutno radi u talijanskom Trussardiju, gdje je prešla nakon deset godina rada za kuću Dolce & Gabbana. Karijeru je nakon završetka TTF-a i studija u Milanu započela u studiju Viviene Westwood.

IMGP9313IMGP9361


DBOXX, naš concept dućan koji nudi lokalne autore poziva sve kreativce i one koji se tako osjećaju da svoje radove prijave na link https://andriana.typeform.com/to/xdPW2m. Prijava traje još danas, do 07.07, kada će stručni žiri sastavljen od naših uspješnih zaljubljenika u umjetnost odabrati 5 finalista. Radovi finalista će 09.07. biti prezentirani u DBOXX-u (Petrinjska 85,Zagreb), nakon kojeg slijedi javno glasovanje na društvenim mrežama u trajanju od 3 dana. Objava pobjednika zakazana je za 12.07. u ponoć.

DBOXX1 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location