Username *
Password *
Remember Me

Svake sezone Sever ima omiljeno ime, muzu, ikonu... ova puta ona nosi ime Martina: - to je kolekcija koja sadrži sve, od ručno pletenih vunenih vesti, parki, bomberica, hlača pa sve do selekcije večernje odjeće, namijenjena je svakodnevnom životu žene. U svim sekcijama kolekcije prisutne su košulje i volani, u raznim formatima – istaknuo je autor uoči revije na Zagrebačkom velesajmu @ Fashion.hr (sredina listopada).

Robert Sever kolekcija FW2016 17 3


Naravno, tu su i njihova slavna oglavlja: - ovog puta prezentiramo nove modele kruna, krznene grijače za uši, torbice, novi must have - bandana marame, naušnice, vunene kape i sve ostalo što je potrebno da bi se stvorio total look po kojem smo kao brand i poznati u našim prezentacijama – javlja dizajner. U kolekciji se osjeti dašak ludih sedamdesetih, njegova Martina nosi auru ležernosti i odmora, a sve skupa fino je nadograđeno volanima, detaljima koji imaju dinamiku, motivima čija je osnova cvjetna, kao i izlizanim traperom. Eklektična slojevitost naprosto poziva na kombiniranje slasnih motiva.

 

Robert Sever kolekcija FW2016 17 1Robert Sever kolekcija FW2016 17 2Robert Sever kolekcija FW2016 17 4Robert Sever kolekcija FW2016 17 5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location