Username *
Password *
Remember Me

Sara Lončarić, naša poznata dizajnerica koja potpisuje BLACKPEARL BY SL ima jedan moto, ziher ga znate: - imaš nekoliko super-kvalitetnih komada koji prolaze u svakoj prigodi i traju ti vječno - . Dakle, manje je stilski više, no treba to potkrijepiti pravim formama i tekstilom kojemu se kvaliteta vidi iz aviona. Sara obećava da je to tako, stoga svoju kolekciju formira poput bisera, a slaže se i s njezinim art imenom…

6 DSC 0520

Sarin izričaj nudi detalje navy stila, hlače visokog struka, puderaste tonove koji obožavaju boju kože. Tu je i vječna crna, fino je omekšana eteričnim teksturama i obogaćena puf detaljima… sve skupa podsjeća na sedamdesete i osamdesete kad su žene kupovale (ili dale šivati) ono što valja, naprosto nisu imale toliko dućana na tapeti. A i moda je bila glamuroznija, od disko groznice sedamdesetih do bussiness žena koje su svojim mega moćnim stilom obilježile dekadu osamdesetih. Ovdje su i kaputi hit, podsjećaju na udobne ogrtače koji mekano grle siluetu.

1 DSC 0091


- U kolekciji se ističu hlače visokog struka s dubokim faldama koje lepršaju u hodu, košulje sašivene od nekoliko metara fine svile s voluminoznim, plisiranim rukavima, dugački folk monokromatski kaputi ukrašeni kontrastnim trakama geometrijskih oblika – ističe Sara. - Kao jedan od promotora Fashion Revolution-a, a u težnji širenja ideje za očuvanjem okoliša kroz modu, propagiram trajne, klasične, dugo godina nosive komade luksuzne udobne odjeće u koju su utkani sofisticirani nenametljivi, a publici interesantni moderni detalji. Svaki odjevni predmet je satima konstruiran te ručno sašiven, naizgled jednostavan te upravo time privlači pažnju promatrača. Drapiranje i rese koje su ultra popularni ove godine ovdje nisu tek ukras, već sastavni dio konstrukcije odjeće - .
Styling za novo snimanje, na lokaciji zagrebačkog HDLU-a, odradila je Ivana Pavić, dok fotografiju potpisuje Franjo Matković. Make-up je radila Kristina Atletić, a kosu slagao Božidar Kralj Pavlić.

 

2 DSC 02333 DSC 04704 DSC 03495 DSC 03927  DSC 0518 DSC 09859 DSC 076010 DSC 1045

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location