Username *
Password *
Remember Me

Reviju Högl cipela, koja je održana prekjučer u njihovom zagrebačkom dućanu, nadopunile su kreacije DNK naše poznate modne dizajnerice Nade Došen: - Jednostavnost, geometrija, postizanje balansa između oštrih i mekih linija u kroju – istaknula je autorica - te suprotstavljanje nježnog i strogog bilo u tkanini, bilo u silueti - to je igra koja me zaokuplja i veseli, a sve s ciljem postizanja skladnog izgleda namijenjenog ženama koje rado odjećom naglašavaju svoju osobnost. Veseli me ova suradnja s Höglom, a osobito činjenica da su se uz moje kreacije sjajno uklopili posve različiti modeli cipela – čak i oni za koje sam pomislila da su nespojivi - . Uz Došen, na reviji je kreacijama bila prisutna još jedna Nada: šeširi Kobali odlično su nadopunili futurističko-ženstveni styling.

 revija

Nada Došen na strani je predivnog minimalizma podcrtanog voluminoznim formama i čistim linijama: radi se o udobnim strukturama koje su podložne stiliziranju, dok solo djeluju vrlo uniformno i minimalistički. Naglašene su geometrijski skladne linije, perforacije i kosa dinamika koja na nježan način naglašava figuru.
Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia, šminku je osmislila Zdenka Mihelj, a za frizure se pobrinuo tim salona Studio Marcela. Iznenađenje je bio pjevački nastup missice: Angelica Zacchigna, visoka i vitka brineta, ima predivan glas!

 hogl došen kobali 1hogl došen kobali 2hogl došen kobali 3hogl došen kobali 4hogl došen kobali 5hogl došen kobali 6

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location