Username *
Password *
Remember Me

Habiter Chic, jedan od onih dućana u centru Zagreba u kojemu ćete se zadržati dulje od predviđenog, predstavio je sinoć novu Cabinet.K kolekciju dizajnera Vedrana Kirina. Unikatni stakleni tanjuri rađeni su tehnikom decupage te ručno dorađivani printevima koje je Vedran iscrtao na listovima starih enciklopedija. - Nakon što smo predstavili Cabinet.K u lipnju, počeo sam stvarati novu kolekciju. Ona se naslanja na prvu, ali puno emotivnija, ovdje prevladavaju emocije i ljubav. U svakom motivu može se isčitati neka poruka, preko slike ili samog natpisa na tanjuru – objasnio je Vedran čija je omiljena inspiracija – ljudska anatomija.

ZF  4375 web


Unikatni ručno rađeni tanjuri oduševili su mnoge zaljubljenike u posebne dizajnerske komade, te je prva kolekcija već rasprodana, a jedan dio otišao je u prodaju u Argentinu.
Anatomija ostaje i dalje velika inspiracija dizajneru te su i u ovoj kolekciji staklenih tanjura zastupljeni motivi srca, kostura, kosturskih glava, a novitet su poruke i riječi ispisane na raznim veličinama i oblicima tanjura, stare karte i određena lica iz starih knjiga. Sve motive Vedran ručno dorađuje i time stvara unikatne priče iz svakog staklenog tanjura.
Tanjuri Cabinet.K mogu se kupiti u Zagrebu u Habiter Chicu u Boškovićevoj 6  i Hysteria concept storeu u Teslinoj 9, u Splitu u Arteriji na adresi Vid Morpurgova poljana 1, te u Electric Lady Land dućanu u Design District-u u Beogradu.

Foto: Zvonimir Ferina

ZF  4516 web 
Vedran Kirin

20161025 203819 web

ZF 4565 web
Kolekciju je razgledala i modna dizajnerica Saša Maks

ZF  4217 webZF  4352 webZF  4380 webZF  4389 webZF  4544 web

ZF  4548 web

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.