Spojili se Fashion Week Zagreb i Cro a porter

    Spajaju se dva domaća modna projekta, Fashion Week Zagreb i Cro a porter: revije će se odvijati dva puta godišnje, a izdvojene prezentacije i projekti tijekom svih dvanaest mjeseci. Projekti će zajedno, kroz sljedeću godinu, proslaviti 15 godina rada.

    FashionWeekZagreb CroAPorter


    - Nakon 15 godina, domaća modna scena došla je na jedan ozbiljniji nivo kada je potrebno nešto promijeniti kako bi i dalje napredovala i kako bi konačno dobili jasniju, kvalitetniju sliku na tržištu, s dizajnerima koji prodaju, sa stvarnim kupcima i ekskluzivnijim pristupom prezentacije kolekcija -  izjavila je Sarah Josipović.

    - Naše poznanstvo svakako nije novo, a suradnja između mene i Suzy kao agenta dogodila se prije više od dvadeset godina. Oboje smo svjesni naših prednosti, a na manama ćemo raditi zajedničkim snagama. Moram priznati da je ovo inspirativan projekt te daleko dobrodošla priča u današnje doba uzajamnih nadmetanja i natjecanja. Siguran sam kako sceni zajedno možemo ponuditi još više dobrih projekata! - izjavio je Viktor Drago.