Username *
Password *
Remember Me

Ženski rokovnik za 2017. godinu predstavljen je jučer na Zagrebačkom Velesajmu, u sklopu Interlibera, pod sloganom Žena ženi nije vuk. Inspiracija za slogan i ovogodišnju temu bile su sve žene, njih više od 50, koje su od 2009. godine stvarale, osmišljavale i dizajnirale Ženski rokovnik.

 02 Zenski rokovnik 2017 On a bad day

- Kada sam 2009. godine nakon neuspješne potrage za funkcionalnim i inspirativnim rokovnikom kreirala prvi Ženski rokovnik, nisam niti mogla sanjati u što će ta moja ideja prerasti i kako će narasti - izjavila je Dunja Tadić, idejna začetnica i vlasnica brenda Ženski rokovnik. - Činjenica je da je Ženski rokovnik tijekom svih tih godina postao uistinu velika ženska priča. Uspjehu ovog rokovnika doprinijele su žene koje ga kupuju i koriste te one koje ga godinama stvaraju i rade na njemu. Stoga je i ovogodišnji slogan Žena ženi nije vuk izraz zahvalnosti svim tim ženama, ali i podsjetnik svima nama kakve možemo i moramo biti - .

14 Zenski Rokovnik


Književnica Ingrid Divković autorica je inspirativnih citata koji se nalaze u unutrašnjosti svakog rokovnika, a također je i kreatorica posebnog, limitiranog izdanja Ženskog rokovnika za 2017. godinu.
Naslovnica s inspirativnim citatom Believe in miracles nastala je u suradnji sa četiri žene: Nataša, Jelena, Marija i Nevena poznatije kao The Frajle primjer su ženskog zajedništva i međusobne podrške.

01  Zenski rokovnik 2017 Follow your dreams03 Zenski rokovnik 2017 Ingrid04 Zenski rokovnik 2017 The Frajle06 Zenski rokovnik 2017 Cvijece08 Unutarnji detalj09 Unutarnji detalj 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location