Username *
Password *
Remember Me

Svakodnevnim boravkom u centru Zagreba, u novootvorenom salonu Do šminke i frizure za pol vure, zaključila sam da moje drage Zagrepčanke najviše vole – valove. Ta romantična forma predivno izgleda ne samo na dugoj kosi, već i nešto kraćoj, bob frizuri. Čine ih ležernijim i vizualno nježnijim. Uostalom, sada su mnogi zavoljeli valove i na četku: ako i nisu upoznati s tom tehnikom, rezultat ih na kraju oduševi.

Savjetuje: Ana Kuštre @ Anel i Do šminke i frizure za pol vure

Lauren-Auerbach-ELLE-Spain-Fashion-Editorial08
Lauren-Auerbach / ELLE Spain


Dolaze nam žene raznih profila i generacija, no najviše me oduševe starije gospođe, prave zagrebačke dame koje posjećuju frizera jednom tjedno. One se stvarno njeguju i brinu o ljepoti. Nadalje, tu su poslovne žene koje zablistaju svakoga jutra na svom radnom mjestu kao i mlađa populacija koja strogo prati sve trenutne trendove.

Neobične kratke frizure danas su rijetkost, a nose ih žene koje vjeruju u sebe i ne slijede stroga pravila trendova. Najčešće imaju svoj specifičan stil odijevanja i ne mare previše o tome je li se ta odjevna kombinacija pojavila na društvenim mrežama. Smatram da se općenito o kratkoj kosi ne piše dovoljno – i svaki je put potrebno naglasiti posebnost tog umjetničkog izražavanja na kosi.
Danas je u trendu ipak duga kosa, bila ona ravna, valovita ili skupljena u neurednu punđu. S takvom kosom možemo raditi niz frizura i sve su simpatične, ovisno o vašem stilu.

Elsa-Hosk-Makeup-Vogue-Mexico-Photoshoot01
Elsa Hosk / Vogue Mexico


Zatim dosta frčkavih želi ravnanje - no treba paziti jer takva je kosa uglavnom suha. Mnoge žene s prirodnim loknama dolazi nam na peglanje, i bez obzira kakvi bili trendovi, one žele imati glatke i ravne lasi. 
Mlađa populacija super nosi lude polu-punđe na vrhu glave. Djeluju kao smotani čvor od kose i odličan je u svim njihovim prigodama.
Savjetovala bih svima da daju slobodne ruke frizeru kada je u pitanju friziranje kose, možda će vas neka druga frizura oduševiti. To je ipak samo feniranje. Igrajte se raznim kombinacijama i upoznajte sve čari vlastite kose.

 

Elsa-Hosk-Makeup-Vogue-Mexico-Photoshoot04Elsa-Hosk-Makeup-Vogue-Mexico-Photoshoot06Lauren-Auerbach-ELLE-Spain-Fashion-Editorial09Vero-Moda-Party-Dresses-2016-Campaign02
Vero Mora

Vero-Moda-Party-Dresses-2016-Campaign06

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location