Username *
Password *
Remember Me

Naši autori donose nove ideje u čemu provesti ove dane – Nebo je u zagrebačkom Centru Kaptol predstavilo divne kreacije u znaku tila, puf rukava, perja i pliša, Kristina Burja javlja se iz Milana s volanima i eko-pričom, a modni brend DeLight ima jednu noćnu priču...

11-ZF  5681

Nebo je već niz sezona omiljena adresa romantičarki koje žele izgledati posebno i retro. Nježan tekstil obilježio je kolekciju predstavljenu neki dan u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a porter. Osim perja na rubovima, izniman je i til u skladu s romantičnim gornjim djelom korzet forme koji podsjeća na Snjeguljicu... A za one koji žele udobnost i mekoću baršuna, prijedlog je odijelo s remenom koji se veže u mašnu. Divna elegancija podsjeća na boudoir i kućne zabave.

07-ZF  561202-ZF  556003-ZF  556510-ZF  5664Kristina Burja predstavila je svoju aktualnu Krie design kolekciju u Milanu, na modnom događaju Green Fashion Week, kojemu je glavni cilj poticati održivi razvoj u modnoj industriji. Osim tkanina koje su ekološki prihvatljive, veliki naglasak je na smanjivanju otpada u samoj proizvodnji. Kristina Burja mnogo pažnje pridaje upravo krojenju kreacija koje su sastavljene iz više dijelova zbog maksimalne racionalizacije. Burji su organizatori uručili pozivnicu i za proljetno izdanje ovog ekološkog projekta Green Fashion Weeka, koji će se održati u Los Angelesu.


 MG 2199 cr
Foto: Marilù Venditti
Rgreen2
Ivan Friščić i Željka Molnar predstavili su blagdansku kolekciju za svoj brend DeLight: Gina Victoria, pjevačica benda Detour, zaštitno je lice blagdanske mini kolekcije. Fotografiju potpisuju Filip Koludrović i Dora Šarić. - Posvetili smo pažnju spajanju različitih tekstura unutar jednog odjevnog predmeta. Ono čime se posebno ponosimo jesu kvaliteta i posebnost materijala kroz koje spajamo trendove i klasiku – objasnila je Željka Molnar.

DeLight4

Gina je hodajuća inspiracija koja svakim svojim pokretom donosi novi glamur. Njezina moć transformacije nešto je što je oduševljavalo iz fotografije u fotografiju - Ivan Friščić.

DeLight7