Username *
Password *
Remember Me

Poznati zagrebački brend Maks, čija slava traje još od vremena mama i baka koje su svoje stylish kombinacije pronalazile u Preradovićevoj ulici, sinoć je proslavio 45 godina rada. Slavlje je održano u dućanu Saše Maksimilijanović, Hysteria.

 ZF  1341 web
Saša s obitelji i prijateljima


Jako mi je drago da smo proslavili tako veliku brojku i da su nam se u toj proslavi pridružili brojni prijatelji i klijentice. Ovaj mjesec nam je od prvog dana slavljenički, svake subote imamo posebne popuste, a i izlažemo na Modnom Adventu u Oktogonu. Jako lijepi završetak godine - izjavila je Saša Maksimiljanović.

 

Njezini su roditelji Maks po prvi puta otvorili 13. prosinca 1971. Bio je to treći dizajnerski butik u Zagrebu. Saša je kreativno vodstvo preuzela prije 12 godina i pojačala njegovu avangardnu notu.


Tijekom prosinca Maks je u znaku 45. godišnjice te svaka subota donosi 45% popusta na određeni asortiman brenda Maks. Tako će ove subote, 17. prosinca biti 45% popusta na hlače, 24. prosinca 45% na sestrinski brend bi.bi nakit, a u subotu, 31. prosinca sve košulje su snižene isto 45%.
Saša je nedavno predstavila slavljeničku kolekciju namijenjenu dugogodišnjim klijenticama i mnogobrojnim ljubiteljima njenog dizajna, u kojoj prevladava crna boja, inače zaštitni znak brenda. Kolekcija predstavlja svojevrsni hommage dugogodišnjem radu i obiteljskoj tradiciji koja već godinama postavlja zagrebačke modne trendove.

 

ZF  1160 webZF  1179 webZF  1246 webZF  1262 web

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location